![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6784 (permalink) | ||
|
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #6786 (permalink) | ||
|
| | #6787 (permalink) | ||
|
America, fuck yeah ! Man Calls 911 In Burger Beef - February 9, 2009 A McNuggets "Emergency" - March 3, 3009
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| | #6788 (permalink) | ||
|
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #6791 (permalink) | ||
|
N-am mai vazut asa ceva in viata mea. Uitati si voi ce a facut netu` din oameni )Un user de pe iplay care s-a jucat cu ratio master, l-au dibuit aia iar acum isi cere IERTARE ![]() Enjoy si "nu va luati de poza din avatar " ))
__________________ Imaginea ma ia in excursie/ Mi se dilata pupila privind irisii/ Sunt in culmea fericirii si vad cum plange o salcie in cascada/De parca s-ar gandi ca vin astia s-o prada... | |||
|
| | #6793 (permalink) | ||
|
sper ca adminii nu au ramas impresionati de acest soarec si l-au banat ))
__________________ Imaginea ma ia in excursie/ Mi se dilata pupila privind irisii/ Sunt in culmea fericirii si vad cum plange o salcie in cascada/De parca s-ar gandi ca vin astia s-o prada... | |||
|
| | #6794 (permalink) | ||
|
Ok intelegem ca e criza si trebuie sa-ti faci reclama la blog dar macar pune ceva amuzant.
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. Last edited by Phasola; 05-03-2009 at 22:12.. | |||
|
| | #6797 (permalink) | ||
|
din seria demotivational picture
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #6800 (permalink) | ||
| OK, cum am mai spus, intelegem ca trebuie sa-ti promovezi blogul si astfel de opere trebuie protejate cu un watermark cat jumatate de imagine, dar fa te rog un efort si pune un filmulet amuzant de pe youtube sau ceva.
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |