![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7161 (permalink) | ||
|
Cea mai naspa meserie ![]()
__________________ Vand Dell 2407WFP A04 | |||
|
| | #7162 (permalink) | ||
|
Hmm ... stateam si ma uitam pe niste poze mai vechi, si le-am revazut pe astea ... un berbec care a aruncat acest C-Klasse in piscina la Hotel Flora acum cativa ani Faza este ca cuiva i-a fost vanduta aceasta masina mai tarziu (ca noua), respectivul s-a prins si am impresia ca a facut scandal pe la OTV sau cam asa ceva ... in fine, nu mai stiu cum s-a rezolvat | |||
|
| | #7163 (permalink) | ||
| Quote:
+1
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #7171 (permalink) | ||
|
OMG, that was useless... am gasit un top 10 al celor mai tari faze ale AVGN. am ras cu pofta. Top 10 AVGN Moments of 2008 | ScrewAttack.com
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #7173 (permalink) | ||
|
Stiu ca va place vocea ei. Roxy manelista pa house - Funny | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |