![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #7181 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #7182 (permalink) | ||
| Quote:
.Risti? Vezi postarea mea de mai jos.
__________________ Vand odorizante ORIGINALE CWS Frutto, cu miros de guma turbo persistent pana la 60 de zile! Sunt cele din magazinele Adidas si InterSport!Last edited by ninanina; 19-06-2009 at 13:46.. | |||
|
| | #7184 (permalink) | ||
|
YouTube - Un cretinel - "Marian Valorosu'" Limitele prostiei nu le-am gasit inca, au fost si vor fi sute de "valorosi", nu incarca thread-ul cu asa ceva.DD : Cu ce se ocupa Nadia Comaneci? MV : nUsHtIu....kAnTaReAtZa PaRkA ![]()
__________________ Only House Music Accepted Last edited by ninanina; 19-06-2009 at 13:44.. | |||
|
| | #7185 (permalink) | ||
|
Daca mai vad mizerii de genul asta incep sa-mi ies din fire. Pentru fiecare "valoros" prezentat la OTV puneti cate 5-10 minute? Corgenius, au mai fost 3 postari despre el. Pelinca, am oprit-o.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #7189 (permalink) | ||
| Da . Fara atat de multi retardati pe topic. Ati pus pe ultimele pagini destui. Regulamentul zice asa: "1.b) Moderatorii secţiunilor respective au obligaţia să respecte acest deziderat şi prin urmare deţin dreptul de a închide sau de a şterge orice discuţie paralelă fără să dea (în mod necesar) explicaţii în momentul în care consideră că discuţia respectivă nu aduce un plus de valoare forumului." Explica-mi ce valoare aduce thread-ului postarea repetata de imbecili care se cred interesanti.
|
| | #7197 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 | mi se pare mai mult de plans decat de ras... a crescut dupa asemenea valori. Stau si ma gandesc uneori un astfel de om daca la moarte realizeaza ce viata a dus parca ii ie ciuda ca e pe moarte si s-ar sinucide degeaba... sincer , e trist rau !
__________________ All parts should go together without forcing. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer." -- IBM maintenance manual, 1975 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |