![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #7441 (permalink) | ||
|
plangere
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #7446 (permalink) | ||
|
Eu am facut screen-ul...acum au rezolvat-o,dar cine s-a obosit sa dea cu mouse-ul peste titlu mai acum cateva ore a putut observa treaba asta.Scris rosu i-am dat eu.
__________________ "Has anyone really been far even as decided to use even go want to do more like?" | |||
|
| | #7447 (permalink) | ||
|
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #7448 (permalink) | ||
|
ceva PENAL ) bineinteles pe forumurile Love & Sex Quote:
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #7449 (permalink) | ||
|
Auuuuu...am ras cu lacrimi =)))) <<Eu vreau ochi violeti!>> . . . <<Suge o carioca...>> =))))))))))))))))))))))))))))))))))))
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #7450 (permalink) | ||
| Ceva penal este ca nu ai observat ca a fost pus pe pagina anterioara. Data viitoare pedeapsa nu va fi cu suspendare.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #7452 (permalink) | ||
|
Gasiti diferentele intre cele 2 imagini: Wersja angielska: – Pokazywarka.pl | |||
|
| | #7456 (permalink) | ||
| Quote:
)
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |