![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #7881 (permalink) | ||
| Quote: EPIC!
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #7887 (permalink) | ||
|
Number one for me: YouTube - Motorniczy na urlopie 1 (Dach Ci się pali)
__________________ Keep buttwalking. | |||
|
| | #7888 (permalink) | ||
| Quote:
uite si varianta "reloaded" http://www.youtube.com/watch?v=SHXYs...eature=related
__________________ minimum 38 beţe | |||
|
| | #7889 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7890 (permalink) | ||
|
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #7892 (permalink) | ||
| Quote: Eram pe jos de ras...![]() Trebuie sa isi puna copy right pe balada asta.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #7897 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller | |||
|
| | #7898 (permalink) | ||
| Quote: .
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| | #7900 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Nu stiu daca e adevarat ce se spune,dar de pe realitatea.com am auzit ca premiul era de 100.000 $ pentru echipa castigatoare. Daca e pe bune,cu banii aia iti iei cate vagaboante de astea vrei tu.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |