![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #801 (permalink) | ||
|
nu are febra la gat?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #806 (permalink) | ||
| http://www.youtube.com/p.swf?video_i...&eurl=&iurl=ht nu stiu daca a mai fost ..dar e mortal ... cum naiba sa ii faci asa ceva copilului ?
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #807 (permalink) | ||
|
oare de ce o fi falimentat???! imaginea e suprinsa pe antiaeriana...
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)220.05.39 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Kingmax 2*1Gb DDR400 ~ GeForce 7600 GS ~ WD 320Gb 16Mb SATA II + Maxtor 250Gb ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #810 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #811 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #812 (permalink) | ||
| Quote:
Pai sunt cel putin 3 poze cu personajul asta pitoresc din 3 unghiuri diferite. Si cine statea sa trucheze o poza cu un spoitor, sau lingurar (nush din ce trib se trage) NOUL PAPA ![]() Si eu as vrea sa cred ca nu exista asemenea umanoizi insa trebuie sa acceptam adevarul crunt. It is real, it is alive! Last edited by BlackLord; 13-02-2006 at 11:07.. | |||
|
| | #813 (permalink) | ||
| Quote:
Gizas, ce de goldeanu...cred ca si-ar putea pune dinti de aur toti rromanii din Balcani...plus aia din Spania
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #814 (permalink) | ||
| Quote:
Recomand sa fie forward-at catre toti copii care abuzeaza de net/PC.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |