![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| În cazul folosirii tag-urilor youTube şi Google Video, rog următoarele 1) Încercaţi să puneţi tagul într-ul tag spoiler. Acesta se foloseşte: [ spoiler = numele care va apărea pe buton ] text/link/tag din interior [ / spoiler] Fără spaţii, evident. 2) Dacă daţi quote la un post cu un film fără spoiler, ştergeţi acea bucată sau introduceţi-o în spoiler (da, editaţi quote-ul). Regula 1 este doar o recomandare. Regula 2 este obligatorie, deoarece evită încărcarea paginii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #946 (permalink) | ||
|
Seiv za pusichet
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #949 (permalink) | ||
|
tragic, dar totusi comic: http://www.patratelurosu.com/files/filme/capra/ | |||
|
| | #953 (permalink) | ||
|
[stryder]... si cu toate astea exista destui cretinoizi care spun ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu, ca atunci aveai bani... da... il aveai ca nu era nimic de cumparat ![]() acest lucru e valabil si in prezent. daca iei salariul si nu-l dai pe nimic... there you go. ce bine ca nu mai exista emisiuni cu fiul poporului, nu? acum ne putem uita la Teo (emisiune de barfa, btw) la toti manelarii... unii nu stiu sa aprecieze informatia. watch some educational program, you dumb f**r average romanian folk. (referire la cetateanul roman iubitor de incultura si participant la Ciao Darwin. )
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #954 (permalink) | ||
|
stryder, alea nu-s de ras chiar ieri erau in autobuz 3(nu batrani) care deplangeau epoca de aur. bineinteles, muncitori zilieri probabil, care in regretata perioada aveau salariul egal cu al unui profesor universitar
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #956 (permalink) | ||
|
/off: daca ai avut portocale inseamna ca vorbesti de epoca post 89... pentru ca imi aduc aminte ca aveam doar banane verzi, pe care le tineam o vreme sa se coaca. portocale nici nu am stiut decat dupa 91. si-mi aduc aminte si de cozile la lapte si ulei, cand mergeam cu unul dintre parinti. stateam toata ziua acolo.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #960 (permalink) | ||
|
facuta de mine la Sinaia
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com Last edited by Mitzone; 15-09-2006 at 09:06.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |