![]() |
| | #45 (permalink) | ||
|
OFFTOPIC: Intrebare: Voi doi realizati ca daca continuati sa va provocati unul pe celalalt prin posturi care sa il ofenseze/jigneasca pe celalalt, pur si simplu o sa ii dati mai multe motive lui mariko sa va baneze de pe diferite threaduri. Inafara de asta reusiti sa fiti off topic pe threadu asta (acest thread nechemandu-se MUFO). In fine, macar daca vreti sa va razboiti exista PM... Puteti sa sariti pe mine dupa ce cititi asta insa asta e parerea mea...
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Mariko....nimic. Hai te rog. Nu vrei sa ma vezi pe genunchi. Am un banc prea bun. Lasa-ma sa-l pun, iar apoi imi dai banul la loc. Thank you. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Degeaba ai deschis threadul asta, daca nu comunici cu prostimea.
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch Last edited by Sir Andrew; 16-10-2007 at 08:38. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Cu prostimea nu comunica nimeni, oricum, indiferent de rang, de thread sau de forum. Asta e! Live with it... -- editie ulterioara -- Ma duc sa postez un banc. -- --
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Chiar ma gandeam pe unde mai bantui. Nu te-am vazut pe niciun thread. Aaaaa...pe bancuri doar...patetic. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Iar postezi cate un banc de stau matzele in coada?
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch Last edited by Sir Andrew; 17-10-2007 at 09:08. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|