M-am gandit sa descrim fiecare cum a fost ziua respectiva (daca tot suntem la spitalu 9)
Pentru mine a fost vara asta, la mare. Avusesem parte de o noapte foarte scurta, dupa care, in ziua respectiva am facut o mare prostie, suparand foarte multa lume. Urmatoarele 5 ore au fost groaznice, am tremurat constant (cel putin mana si piciorul stang mi-au tremurat), neputand sa fac nimic, am incercat sa dorm, am incercat sa mananc, sa citesc, nimic. Cel mai nasol a fost ca eram si singur si nu m-a putut ajuta aproape nimeni. Spre sfarsitul zilei dupa ce imi mai revenisem putin eram epuizat si cu nervii la pamant. In aceeasi zi, dar mai pe seara m-am certat destul de urat si cu prietena mea, deci va puteti inchipui ce iad a fost ziua aia (mai ales ca eram la mare, unde ar fi trebuit sa ma distrez).
Ps: Nu vreau sa supar pe nimeni cu acest thread, daca administratorii considera ca ar trebui sters, asta e...

Reply With Quote
....comparata cu majoritatea notelor ce s-au luat la mine in clasa eu aveam nota mare, pacat ca tata nu m-a crezut 

sotia mea speriata, pierdut o zi din concediu la politie, amenda si puncte, reparatii la fata locului, taraiala pana la Bucuresti cu fata masinii botita, reparatiile la mecanic, revopsirea masinii... a fost o zi neagra care a durat mai mult de 24 de ore...

Bookmarks