brat Cea mai proasta zi de anul asta
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: Cea mai proasta zi de anul asta

Just another nut Xiboy's Avatar

Cea mai proasta zi de anul asta

M-am gandit sa descrim fiecare cum a fost ziua respectiva (daca tot suntem la spitalu 9)

Pentru mine a fost vara asta, la mare. Avusesem parte de o noapte foarte scurta, dupa care, in ziua respectiva am facut o mare prostie, suparand foarte multa lume. Urmatoarele 5 ore au fost groaznice, am tremurat constant (cel putin mana si piciorul stang mi-au tremurat), neputand sa fac nimic, am incercat sa dorm, am incercat sa mananc, sa citesc, nimic. Cel mai nasol a fost ca eram si singur si nu m-a putut ajuta aproape nimeni. Spre sfarsitul zilei dupa ce imi mai revenisem putin eram epuizat si cu nervii la pamant. In aceeasi zi, dar mai pe seara m-am certat destul de urat si cu prietena mea, deci va puteti inchipui ce iad a fost ziua aia (mai ales ca eram la mare, unde ar fi trebuit sa ma distrez).

Ps: Nu vreau sa supar pe nimeni cu acest thread, daca administratorii considera ca ar trebui sters, asta e...
    Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it.

pur si simplu graS big_bum's Avatar
    te intelegem.

si eu am avut zile din astea, dar sincer, nu imi mai aduc aminte asa bine de ele.
    Bigb

fara link extern in semnatura, click pe casuta de jos

Cat Woman Didu's Avatar
    cand am avut o operatie si numai puteam inainte/dupa de durere...asta da cea mai proasta zi din anu asta
    mi'am mai adus aminte...cand am picat examenul de admitere la facultate ...intradevar a fost cea mai teribila zi din viata mea...brusc toate planurile mi se naruisera intr'o clipa...dar asta a fost anu trecut
    Last edited by Didu; 29-09-2007 at 23:55.
    ϟƘƦƖןןΣx

Nick anterior: niggaru GabrieLL's Avatar
    cea mai proasta zi a mea a fost cand am aflat orarul semestrului 2 si a trebuit sa ma las de munca si oha bani. cea mai proasta zi this year
    It's not revenge, it's punishment!

Registered User Mufflex's Avatar
    Cea mai proastă zi am avut-o când am aflat nota tezei la mate, fiindcă nu am învăţat nimic, noroc că nu a aflat şi taică-miu
    Last edited by Mufflex; 30-09-2007 at 13:11.

0746518859 267511's Avatar
    daaa....si eu am avut cateva zile proasta din cauza notei la teze la mate ....comparata cu majoritatea notelor ce s-au luat la mine in clasa eu aveam nota mare, pacat ca tata nu m-a crezut

alta zi proasta din viata mea a fost cand am venit rupt de beat acasa(nici pe picioare nu ma tineam) si m-a vazut tata

FallenAngel Fallen's Avatar
    cea mai proasta zi din anul asta cred ca a fost cand nu mai aveam nici o sansa sa trec la romana, si era sa raman pe vara. Si printr-un miracol am reusit sa trec haha(sa stiti ca dumnezeu nu a avut nici o legatura cu miracolul ... doh)
    [ASRock H61iCafe][Intel Core i3 2100][Intel Stock Cooler]
    [Gigabyte Radeon HD 6850 OC 1GB DDR5][2*2GB Kingmax DDR3 1333MHz]
    [Seagate 2TB 7200RPM 64MB ST2000DM001][Samsung SH-S223F/BEBE]
    [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][LG 2453TQ-PF 24"]

Just another nut Xiboy's Avatar
    Quote Originally Posted by Fallen View Post
    cea mai proasta zi din anul asta cred ca a fost cand nu mai aveam nici o sansa sa trec la romana, si era sa raman pe vara. Si printr-un miracol am reusit sa trec haha(sa stiti ca dumnezeu nu a avut nici o legatura cu miracolul ... doh)
    Hmm, asta nu ar trebui catalogata ca fiind o zi foarte buna, pentru ca ai reusit sa treci la romana?
    Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it.

Junglist spoe's Avatar
    Cea mai proasta zi..defapt noapte din anul asta a fost cand mi s-a defectat motorasul de la stergatoare pe o ploaie torentiala....aaa si cand m-am angajat.
    My life went to hell and all i've got is this lousy T-Shirt.

Antibăsist MYSTIK's Avatar
    the worst day? hm
    cand am facut o cearta maraton cu maica-mea, care a durat vreo 9 zile si nopti, about 1 month ago. ugly. themz fighting words, dar nu m-am lasat.

Erou' neamului
    Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
    Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
    Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.

Registered User Sp33d_evil's Avatar
    17 septembrie, am vazut-o pe diriga
    Unii oameni iubesc atat de mult femeile lor incat, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora.

fat
    fat is offline
    Registered User fat's Avatar
    17 septembrie , noua diriga .
    17 septembrie luxat glezna la skate , nu am mai facut skate 1 sapt.
    nu iti bate capu'...

Registered User RossoNerro's Avatar
    Aseara, mi-a murit #### la intrare, ce-ti-e si cu bautura asta.

1:72 AdyAero's Avatar
    O fost in Constanta, am reusit sa lovesc masina vopsita de doar o lunasotia mea speriata, pierdut o zi din concediu la politie, amenda si puncte, reparatii la fata locului, taraiala pana la Bucuresti cu fata masinii botita, reparatiile la mecanic, revopsirea masinii... a fost o zi neagra care a durat mai mult de 24 de ore...

Registered User
    cea mai proasta zi...pai a fost acum o luna si ceva, a doua zi dupa ce m-am intors de la mare cu prietenul meu de 1 an si 6 luni. dupa ce o saptamana intreaga m-a tot mintit ca sunt "singura iubire din viata lui", a doua zi mi-a zis ca nu mai simte nimic pt mine si ca vrea sa ne despartim.
    asa a inceput perioada proasta care inca dureaza.
    dupa incercari disperate de a-l aduce inapoi am hotarat in sfarsit ca nu conteaza, am baut si fumat, m-am combinat cu o gramada de tipi care m-au facut sa ma simt foarte bine pe moment.
    dar dupa ce trec aburii de alcool si fumul de tigara, revii la viatza reala care te loveste mereu, din ce in ce mai tare.
    dupa cateva zile de cand ne despartiseram, pisica mea pe care o am de 10 ani s-a imbolnavit(pentru cei ce urasc pisicile, ganditi-va ca e un animal pe care il iubiti, sau macar pe care il vedeti in fiecare zi de 10 ani).
    deci...dupa o saptamana de mers la doctor in fiecare zi, cu injectii si sunete de disperare scoase de pisica, in sfarsit s-a facut bine.
    credeam ca s-a terminat perioada neagra.
    dar, SURPRIZA! nu se terminase.
    caci la doua zile am aflat ca sora mea iubita l-a pierdut pe copilasul ei iubit, inca nenascut.
    dupa asta, cateva zile totul a fost normal...sau ma rog, cat se poate de normal, durerea se estompase, ploua afara si parca nu mai erau atatea cupluri care isi spun "te iubesc" fara sa stie ce inseamna...
    apoi a venit ziua lui...18 septembrie. si mi-am dorit in ziua aia ca el sa simta toata durerea mea. banuiesc ca acum multi ma blamati. dar nu o faceti pentru ca nu cunoasteti toata povestea. e chiar adevarat ca uneori iubirea se transforma in ura. si zic "iubire" pentru ca asta a fost. dar A FOST, asa cum a tinut si el sa sublinieze acum 1 luna jumate. pt mine atunci ERA, acum A FOST.
    si acum...prezentul: ieri seara am aflat ca mama mea are o boala foarte grava si ca trebuie sa se opereze poimaine. iar tata este si el bolnav, dar din pacate, cu operatia mamei, nu-si permite sa se interneze si el.
    eu sunt la facultate in anul 4, am licenta si am si un job full time si o familie de sustinut pentru cel putin 4-5 luni de acum incolo, cat dureaza recuperarea mamei.
    nu stiu ce credeti, nu stiu daca ma credeti, dar va spun din proprie experienta: nu lasati pe nimeni sa va faca sa plangeti.
    si iubiti-va numai pe voi!

No coment!

un stomatologoist al_de_sus's Avatar
    nu prea se compara cu moartea la intrare?!? bine ai "venit" pe forum sheedge, suntem alaturi de tine!
    Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

>d(oO)b< bHz One's Avatar
    Quote Originally Posted by Xiboy View Post
    Urmatoarele 5 ore au fost groaznice, am tremurat constant (cel putin mana si piciorul stang mi-au tremurat), neputand sa fac nimic, am incercat sa dorm, am incercat sa mananc, sa citesc, nimic. Cel mai nasol a fost ca eram si singur si nu m-a putut ajuta aproape nimeni.
    uneori, prima oara, asha e... schimba forma, seteaza`te pozitiv si try again rezultatele o sa fie suprinzatoare

shi ontopic, la o privire superificiala, cea mai proasta zi a mea e cand am aflat ca dupa 7 ani de chinuri tot n`am reushit sa termin facultatea (licentza = 3 = nu treci mai departe )
    >d( •• )b< הm Ŀąb≥ 2☼12

Registered User metal_heart's Avatar
    sheedge=moxo

azi e una dintre cele mai naspa zile... si de abia a inceput. ziua-i lunga si eu mai am multe de facut, sper macar sa-mi reuseasca ceva...
    ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!!

Quote Originally Posted by al_de_sus View Post
    nu prea se compara cu moartea la intrare?!? bine ai "venit" pe forum sheedge, suntem alaturi de tine!
    Ca bine le zici.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 2 12 LastLast