![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 |
Unul din talentele naprasnice ale omului e sa-si aminteasca lucruri triste si ireversibile; pietrele funerare sunt expresia "vie" a acestei inversunari masochiste...Ma gandesc ca viata ar fi un pic mai frumoasa fara pietre funerare, parastase, praznuiri "de un an", "de 3", "de 7", etc... Cand va fi cazul, la mine as vrea sa se scrie "N:dd/mm/yyyy D:dd/mm/yyyy Text: N/A"... | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
eu vreau sa scrie "Ce te uiti ba boule?" .... dar avand in vedere ca sunt nemuritor ... n-are rost sa ma gandesc asa devreme la pietre.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Nu shtiu ce ash vrea sa scrie pe piatra mea, dar shtiu cum ash vrea sa arate alta: Sa fie din marmura de Carrara shi sa scrie pe ea cu litere gotice "Aici au murit Dobitocii aia".
__________________ I am a seeker for Truth, and Love is the beginning of Truth. But it's perfectly useless to know the Right answer to the Wrong question. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Du-te si-nvatza-i p'aia de grupa mijlocie sa injure, sa vezi ca nici acolo n-o sa te integrezi cu succes. Dupa ce te dau aia afara, roaga-te de neanto Båsescu sa nu te scopeascå. Long Live The Eutanasia ----------------------- Primaru | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
10 Rem Piatra funerara Diabolik ver 1.0 20 screen 0 30 print 100,100 "I am currently offline" 40 beep 1,1 50 end. [Modificat de DIABOLIK pe 26-02-2001 ora 04:14 PM]
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Deasupra tuturor... |
Hehe... very kewl topic ![]() La mine "I am the Alpha and the Omega" Ma plimbam prin Belu si am vazut scris pe un moramnt: "Sunt alfa si omega, inceputu si sfarsitul"... sa mor yo... That realy freaked me out | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Io chiar langa cimitiru belu stau (la Eroii Revolutiei) Huh..it's cool at night. btw ce inseamna knewl? (ca nu am dictionaru la mine? ![]() ------------- The Mortician (vorba lu unu : pupa-v-as cu ranga pe gingie)... ------------- [Modificat de ARES2000 pe 26-02-2001 ora 04:58 PM] | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |