![]() |
| | #123 (permalink) | ||
| Prefer sa fiu aruncat undeva unde sa ma manance viermii in pace, pe care sa ii manance pasarile, pe care sa le manance pisicile, care sa urineze pe copaci , iar copacii sa faca cirese si sa le manance copii.[/QUOTE] foarte foarte tare Eu unu nu as vrea piatra funerara As vrea sa fac infarct in timp ce fac o drumetie pe mute intr-un loc superb cu multe verdeata si aer proaspat fara sa fiu ingropat sa incinerat dar daca ar fi sa scriu ceva ........."FUCK OFF!!!" | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
Mie mi-a placut ce are Rodney Dangerfield pe piatra: "... there goes the neighborhood...".
__________________ Chess: the piece movement. | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Voi vedeti ca aia saracii au in jur de 20 de ani :|
__________________ VIP Z-List Member @www.lockerz.com ![]() ASIGURARI RCA+CASCO http://forum.computergames.ro/90-ofe...rca-casco.html | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Doma, ti-am iubit-o!!1
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Quote:
![]() /off
__________________ "Has anyone really been far even as decided to use even go want to do more like?" | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
|
Ceva ce am citit pe o piatra funerara: Pamant avar! ce putin din tine e in noi si ce repede ne iei putinul inapoi.
__________________ E4400 | 2 gb Geil ultra pc6400 |Asus p5b-v| EVGA GeForce 250 gts | Wd 320 gb Sata 2| Tv tuner Leadtek RM |dvd-rw philips| Samsung 2243nw | case Gembird |Thermaltake 470W | card reader Syncron | imprimanta Hp deskjet 3920 , .
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |