![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cei curiosi sa vada operele rezultate pot trece pe la pagina 46(to be continued...). |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #723 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
da,e prea mult pentru ca nu meriti sa-ti cer scuze, nu ti se pare c o r e c t? daca eram macar amici fii sigur ca iti ceream. tu chiar ma crezi prost? ok, ma crezi prost. ai tot dreptul sa gandesti cum vrei, tu si oricine de pe forum. acum chiar incerc sa nu mai intru pe forum, astazi cel putin | ||
|
| | #724 (permalink) | ||
|
nu, nu te cred prost. doar inconstient de faptul ca o injuratura de mamă (e fain sa injuri de mama, in cartier asta era ultima arma, nu? sa-i zici unuia ceva de mamă) poate insemna pentru cel injurat mult mai mult decit crezi tu.
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #725 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
e riscul pe care ti-l asumi cand te iei la harta. ai vazut bine ca nu ma abtin sa spun ce am de spus, de ce nu stai in banca ta atunci? si astazi m-ai harjonit, rad eu rad dar si daca ma enervez... sa-ti povestesc o faza: era un taxi in fata mea mai spre stanga asa, si la un moment dat face brusc dreapta si parcheaza fara sa semnalizeze, faptul ca eram aproape de el si ca mi-a taiat fata a trebuit sa franez brusc sa nu il ating. bineinteles ca l-am injurat si de ma-sa si de tot ce imi venea dar nu stau de fel la discutii si dau sa plec. el iese si spune: de ce ma injuri? bla bla bla. ii spun: de ce nu semnalizezi? pt ce ai semnalizare. prefer sa te injur decat sa ies din masina si sa ne luam la bataie... am dreptate si incheiem discutia scurt. dupa eveniment ma interesez cine era tipul. era tocmai ditamai patronul firmei de taxiuri. acum ne salutam, n-avem nicio treaba. ----------------------------------------------------- le... oricum nu te-am injurat, am facut o gluma oarecum deplasata cu referire la ... / da accept la request si-mi cer scuze. Last edited by AKON; 04-09-2008 at 18:06. | ||
|
| | #726 (permalink) | ||
|
si faptul ca ai injurat de mamă un taximetrist iar acum esti prieten cu el ar trebui sa ma ma faca sa ma simt mai bine, nu? ai idee cum e sa iti pierzi un parinte? ai idee cum e sa fii sunat la serviciu si sa ti se spuna ca mama ta e la spital, in coma de gradul 4, de pe urma unui accident? ai idee cum e sa ii privesti trupul schilodit intins pe un pat de spital si sa te intrebi daca vei mai apuca sa vorbesti vreodata cu ea? aveai atitea sa-i spui si nu ai apucat... ai idee cum e sa il auzi pe medic spunindu-ti ca ii da 10% sanse de supravietuire, apoi, peste doua ore in care plingi, te rogi, speri si iar plingi, sa auzi ca nu mai are nici o sansa si ca urmeaza sa moara in citeva ore? stii cum e sa stai 12 ore linga ea, tinind-o de mina, intrebindu-te daca e adevarat sau nu ce se intampla? stii cit de crud e tiuitul aparatelor de mentinere in viata care iti spun ca inima persoanei la care sunt conectate tocmai a incetat sa bata? stii cum e sa trebuiasca sa fii drogat cu pastile ca sa te poti duce la inmormintare? stii cum e sa te trezesti noaptea plingind pentru ca ai visat a zecea oara cum cobora in groapa sicriul in care e inchisa mama ta? presupun ca nu, dar nu conteaza, bine ca ai injurat un taximetrist iar acum "te saluti cu el, n-ai nici o treaba". asta-i tot ce conteaza.
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #728 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #730 (permalink) | ||||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl | Quote:
Quote:
Quote:
(ati - scris legat) epilog: pana la urma a meritat, hihuhihuhihihu 0oo!!! da!!!111unu 2 trei Quote:
http://forum.computergames.ro/47-spi...l#post38449949 | ||||
|
| | #736 (permalink) | ||
|
pila pt negri
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #740 (permalink) | ||
|
da haur
__________________ Rig1: Athlon 64 X2 6000+, Asus M2N32 Sli Deluxe, Leadtek PX9600GT 512Mb, Corsair Twin2X 6400 CL4 2*1Gb, Asus Xonar D2, Aplus XClio2, Thermaltake 420W. Rig2: Asus x55sv-AS062 (Core2Duo 2.2GHz, 2Gb DDR667, 250Gb Seagate sata, GF9500GS 512Mb) Rig3: Dell Latitude D630 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|