![]() |
| | #8 (permalink) | ||
|
Ba au -- nu toate, unele doar. Si nu, n-as accepta. E total turn off, la fel ca atunci cand constati ca nu stie sa puna toti "i" in conversatiile pe Yahoo.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
daca stii prea multi baieti care au probleme cu respiratia cred ca e timpul sa-ti schimbi prietenii ![]() sau poate ai mai multi prieteni fumatori decat prietene fumatoare ![]() oricum, stilul in care ai deschis topicul e totally gay. fii barbat si spune lucrurilor pe nume.
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
si daca ii miroase gura dimineata ce?? de-asta nu mai pot eu ca-i miroase ei gura dimineata... si mie imi miroase.. d-asta exista pasta de dinti, apa de gura si gumele orbit. daca ii miroase gura nu ma deranjeaza ptr ca sigur in 5 min se spala pe dinti ![]() nu-mi spune ca-i zici: pleaca fa d-aici! nu ma pupa! ca-ti pute gura a canal te'n ma-ta si spala-te
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|