Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Spitalul 9½

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-07-2008, 01:41   #1 (permalink)
crs
Dan C

crs's Avatar

Mic indrumar pentru soferii Ilfoveni

Mic indrumar pentru soferii Ilfoveni care probabil si-au luat permisele in Arges (pe bune evident....adica din prima vroiam sa zic ):

Ca sa fii un BUN SOFER Ilfovean trebuie NEAPARAT sa:

1) NU dai semnal, semnalul este pentru prosti, tu esti un ZEU cu mult mai inteligent decat muritorii de rand!

2) NU te asiguri cand opresti brusc pe un Drum National cu o doua benzi (una dus, una intors), evident nici nu semnalizezi intentia, si opresti pe mijlocul strazii, un pic curmezis - se poarta! - asa arati ca esti foarte hotarat in decizia ta! Poate prostul din spatele tau se descurca, daca nu lui ii ia permisul.

3) In niciun caz sa NU stai pe o singura banda! Daca nu ai suficienti bani ia-ti o masina SH dar mai mare si incearca sa stai MINIM pe 2 (DOUA) benzi, asa ai vizibilitate mai mare si poti sa o iei pe ce banda e mai libera!

4) NU-ti ceri scuze de niciun fel chiar daca ai gresit si din cauza ta era sa se intample un accident! Mergi mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Daca un idiot caruia i-ai taiat fata si era sa se opreasca in tine si te claxoneaza sau te injura, sau te ia la intrebari (de mama, de rasa, de catel etc) lasa-l in pace, TU esti o rasa superioara ILFOVEANA! Totusi, la primul semafor semnalizeaza stanga sau dreapta sa ii arati tampitului ca STII cum sa semnalizezi si mai ales POTI si l-ai facut de cacao pe fraier.

Din pacate chestiile astea chiar se intampla cu soferii de Ilfov (cei care au la numar IF), nu e SF. Le-am patit pe propria "piele".

Daca si tu esti unul din patiti scrie aici ce ti s-a intamplat, din pacate (sau din fericire) inca nu am dat peste idioti de IF care sa-mi arate toate "trucurile" lor si sunt convins ca mai sunt destule!

ph

http://www.ablog.ro/kterink/2008-07-...e-evident.html

crs is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2008, 01:58   #2 (permalink)
OD

eXtasy's Avatar

Nu era nevoie să pui link către blog. Putem să citim şi aici.

eXtasy is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2008, 05:24   #3 (permalink)
Registered User

cezzzarica's Avatar

Valabil si pentru asa zisii taximetristi, soferii lu` peste sunt ei, nici numele nu stiu sa si-l scrie multi dintre ei si au permise...ce sa mai zici de semnal ca nu-l da sa nu consume bateria...tarani prosti ce sa le ceri

cezzzarica is online now    Reply With Quote
Old 25-07-2008, 16:05   #4 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

Imi place ordinea cum ati postat. Se potriveste cu avatarele.

big_bum is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2008, 17:27   #5 (permalink)
crs
Dan C

crs's Avatar

Well, oftica-te ca am dat si link.

Old 25-07-2008, 19:22   #6 (permalink)
OD

eXtasy's Avatar

Mi se pare stupid să pui link, în condiţiile în care acolo e acelaşi text, nemodificat (cu excepţia boldurilor). Puteai să pui doar linkul, cu specificaţia ca ţi-e foame şi să te ajutăm cu un click.

eXtasy is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2008, 13:26   #7 (permalink)
Let The Music Play DJ

DJ Flavio's Avatar

Zici tu ca asa-s aia din Ilfov? Inseamna ca ilfovenii astia au emigrat in toata tara mai ceva ca moldovenii... Si-s vreo cativa si printre cei care "reabiliteaza" drumuri nationale. Luati de exemplu drumul de la Buzau spre Ramnicu Sarat, Focsani... Soseaua asta are cate doua benzi pe sens, asta teoretic, sau cei care au facut-o ori erau ilfonevi, ori s-au gandit sa-i faca sa se simta ca acasa pe ilfoveni daca au drum pe-acolo, pentru ca prima banda de la marginea drumului este pentru treisfertomasini si semicamioane.
Tranzitand astazi o sosea de prin judetul Vrancea, m-a depasit unu cu un Logan care avea in spate o placuta "Regele soselelor". Dupa cum era si normal, Regele soselelor are dreptul sa nu semnalizeze la depasire (decat cu farurile pe faza lunga), dreptul sa taie curbele chiar si pe linie continua, si bineinteles, dreptul de a stationa cat mai aproape de axul drumului.

Last edited by DJ Flavio; 26-07-2008 at 14:09.

DJ Flavio is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 18:44   #8 (permalink)
Registered User

Sa urmariti si masinile care au PH in loc de IF.Aia sunt mai profesionisti.

dinu. is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 19:10   #9 (permalink)
Registered User

cezzzarica's Avatar

Sa nu-i uitam pe cei cu CT :> (unii din ei) de fapt peste tot sunt fenomene, sa vedeti la CT cum se face stanga de pe prima banda (drum cu 2 benzi pe sens).

cezzzarica is online now    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 21:04   #10 (permalink)
Let The Music Play DJ

DJ Flavio's Avatar

@dinu: Prahoveni?! Te pomenesti ca bucurestenii-s mai breji?

Nu trebuie sa fii ilfovean, prahovean, constantean, etc, ca sa conduci prost. Trebuie doar sa fii prost. Sau cocalar. Si sunt destui.

Old 28-07-2008, 01:36   #11 (permalink)
Registered User

Faza pe care ai spus-o tu Flavio se aplica la toti conducatorii, in afara de cei prahoveni.
Prahovenii sunt un tip aparte de conducatori.

dinu. is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2008, 07:59   #12 (permalink)
crs
Dan C

crs's Avatar

Sincer, cei mai idioti mi s-au parut ilfovenii! Chiar sunt o specie aparte, sau cel putin asa se cred.
Nici macar cei de Alba nu-i pot concura.

Old 29-07-2008, 10:52   #13 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Quote:
Originally Posted by crs View Post
Sincer, cei mai idioti mi s-au parut ilfovenii! Chiar sunt o specie aparte, sau cel putin asa se cred.
Inseamna ca nu ai vazut brailenii sau constantenii

aurasdoom is online now    Reply With Quote
Old 29-07-2008, 18:05   #14 (permalink)
Let The Music Play DJ

DJ Flavio's Avatar

M-a scos din sarite azi unu cu B la numar... Probabil in gradina aia de unde venea el erau alte reguli de circulatie, de genul "tai calea altuia ca-s io destept", "io primu la stop, cine-i mai jmeker ca mine?", "io semnalizez da` nu se vede, cred ca-i murdar becu`", si "ma dau mare ca-mi merg franele in fata aluia care are tupeul sa ma claxoneze ca era sa intre in mine cand m-am bagat io ca bou`".
@dinu. Se circula foarte civilizat prin Ploiesti pana sa apara specimene ca cel de mai sus. Ce e mai nasol e ca se ia naravu asta, prinde repede la public...

Old 30-07-2008, 16:12   #15 (permalink)
Ike
Nick anterior: FullMetal

Ike's Avatar

Quote:
Originally Posted by crs View Post
Prostii, tot cei cu numar de Bucuresti sunt primii. Ador cand se baga ca tampitii in mijlocul intersectiei, in speranta ca-i va lasa cineva sa intre in coloana. Nu conteaza ca blocheaza total sensul opus

Ike is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2008, 19:35   #16 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ike View Post
Prostii, tot cei cu numar de Bucuresti sunt primii. Ador cand se baga ca tampitii in mijlocul intersectiei, in speranta ca-i va lasa cineva sa intre in coloana. Nu conteaza ca blocheaza total sensul opus
HAhahaha, deja vu.

Cand a fost liberty parade, la iesirea din costinesti s-a format o coloana de masini de 2-3 km. Ies din coloana 2 colorati cu bmw-uri cabrio sa depaseasca dar nu aveau unde sa se bage mai in fata ca nu se misca nimeni. Aia 2 au blocat circulatia pe sensul opus si cei care veneau in costinesti trebuiau sa-i ocoleasca iesind de pe sosea.

aurasdoom is online now    Reply With Quote
Old 30-07-2008, 23:25   #17 (permalink)
Registered User

idioti la volan ai indiferent de unde vin!

am zburat peste bordura dinspre sina de tramvai pe mosilor ca sa nu ma infing intr-un subaru care a iesit de pe banda 1 pe 3 ca sa mearga totusi inainte. si dupa aia nu intelegea de ce il injuram...

towfym is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2008, 16:20   #18 (permalink)
Registered User

OutOfMyMind's Avatar

Faceti o vizita prin SV...

OutOfMyMind is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2008, 22:10   #19 (permalink)
Registered User

ekhepo's Avatar

din cate am observat...pe langa IF mai sunt si PH, CT si AG in aceeasi situatie )

ekhepo is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 12:46   #20 (permalink)
1:72

AdyAero's Avatar

Sunt soferi prosti peste tot nu vad de ce va agitati voi atat.

AdyAero is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Spitalul 9½

Thread Tools

Posting Rules