![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Comfort food
Cand e vorba de exagerat in ceea ce priveste amestecurile culinare extreme, inspre ce va indreptati? Faimoasele cefe de porc? Cartofii prajiti in untura? La mine merge urmatoarea: Cartofii prajiti in untura de porc (am la dispozitie mai mereu pe acasa, pacat ca prin strainataturi e mai greu de gasit). Carne de pui prajita in ulei de floarea soarelui, until golden brown! Doua oua ochiuri, facute in unt! SI toate puse in aceeasi farfurie, peste care se presara smantana, impreuna cu delikat! Daca intreaga chestie are mai putin de 8 milioane de calorii, undeva s-a gresit! Alti mandrii reprezentanti ai obezitatii carpato-danubiano=pontice vor sa se destainuiasca?
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
La mine e mai simplu....am un <<restaurant de genu' Impinge Tava>> chiar langa mine....asea ca acolo mananc... De obicei servesc 1 pulpa de pui prajita in 8 tone de ulei + 1 portie cartofii prajiti tot in alea 8 tone de ulei + 2 oua ochiuri prajite ......in uleiiiiiiiiiii Concluzia : mananc prea mult ulei .(sau chestii prajite in ulei)Edit : am 1,75 m, 35 cm in brat , 60 de kg....si fac si sala....deci nu prea sunt obez :P
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
paine feliata + unt de arahide... cel mai rapid si bun mod de a manca
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
cind am timp - friptura de porc la ceaun (carnea sa aiba si putina grasime - mmmm) cu ţ condimente + piure de cartofi in care pun juma' de pachet de unt si una-doua cepe tocate si prajite + castraveti murati cin n-am timp - omleta facuta din 3-4 oua batute si turnate in tigaie peste citeva felii de salam uscat si o ceapa mare, toate tocate marunt si rumenite in unt toate de mai sus insotite de piine alba, fireste. piinea neagra/integrala/graham etc e pentru gay. ps: imi place foarte mult ceapa prajita
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
eu folosesc paine alba/neagra feliata din simplul motiv ca imi este lene sa o tai
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Parjolute mici, de forma sferica scaldate in maioneza pentru salata beof si ceapa. Da multa, multa ceapa si mai ales maioneza. Tii oamenii la distanta vreo 2 zile, distrugi ficatul si ulcerul sta la panda, tot ce trebuie pentru o mancare simpla si buna
__________________ Ma leshi?™ | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Da' cand te imbeti ca un porc, si ai senzatia aia "de foame" specifica unei baute, impreuna cu prietenii, si vii acasa, parca nu iti prea vine sa rontai praz, nu? Tot la chestiile astea "adevarate" tragi, nu? Parerea mea!
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
am fost la 1 restaurant chinezesc in viena ... se plimbau bolurile cu difeirte specialitati mai mult sau mai putin crude prin fata mea si luasem meniu " ALL YOU CAN EAT " ... am plecat rupt de foame si m-am oprit la primul colt de strada unde am mancat 2 carnati cinstiti la gratar cu o chifla mare si umflata tot ce este neprajit sau necopt, si neinsotit de paine alba rupta cu mana, este gay ...
__________________ dadada euro kla ![]() Ymess : klaus_e89 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
. Adica toate mancarurile acolo dormeau si inotau in ulei. Tot asa la ALL YOU CAN EAT-uri.
__________________ codetaku | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Se ingroasa dramatic randurile cancerigenilor spre uimirea si fericirea unora .Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|