![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
Sa pun cate o bomba nucleara in fiecare fabrica de console PS si xbox. Au transformat in niste mizerii o multime de jocuri pt. PC. Quote:
| ||
|
| | #25 (permalink) | ||
ian uita-te la mine-n semnatura si calculeaza cate console imi luam anul trecut de banii ce i-am dat pe pisiu, tot anul trecut, hai ia o pauza si nu-mi raspunde ca ma plictisesti acut. tu pelinga parca te retrasesei intr-o pestera dupa ce te-a facut fuzzy de tot rahatul, parca nu era suficient ca deja erai... | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
dude, poate n-am cate ai tu, dar am cam toate jocurile ce-mi plac cumparate originale. adevarul e ca m-a impresionat colectia ta de jocuri, nu mi-a placut ca multe sunt pt consola xbox, oricum, jos palaria.
| ||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
asta cu console vs. pc este deja alta treaba fiecare cu parerea lui ![]() ON: sa conduc un Ferrari pe Autobahn (max speed) , cu o fata in dreapta
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() Vand hTC Diamond (click aici) | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl | Quote:
O singura data in viata ar fi sa-i spui in fata unui negru bine facut: hey nigga! a doua oara soto nu o mai faci
| ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
| ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() Vand hTC Diamond (click aici) | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
) chiar suna bine.Dar hai ca incerc: sa te lasi rapit de extraterestri
__________________ Ma leshi?™ | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
oare va rezista jeep-ul ?
|
| | #37 (permalink) | ||
| hmm... -sa ajung in spatiu -sa vad un extraterestru cu ochii mei -sa-i cunosc pe : Morgan Freeman,Sharon Stone,Robin Williams... -sa conduc o masina de F1 -sa ajung si pe luna si pe marte daca tot plec in spatiu -sa vad Marele Zid Chinezesc,Piramidele... -sa merg in "ceva" cu viteza sunetului -sa merg cu un submarin real -sa vad Aureola boreala
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|