![]() |
| | #43 (permalink) | ||
| Aurora Boreala este si marea mea dorinta... Sa am un pui de tigru pe care sa nu fiu nevoita sa il dau niciodata. Sa fac ski diving. Sa pot citi toate cartile de care am auzit sau pe care le-am vazut in librarii si m-au atras... ![]() Sa imi cumpar pamant pe Luna, sa ma mut acolo la pensie ![]() Sa vizitez Taj Mahal, Piramidele, Marele Zid, Delta (shame on me..), si masivul roraima din america de sud. Si gata, ca nu mai am bani ))))))))))))
| |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
sa vad o ciuperca rezultata in urma unei explozii nucleare in Israel sau SUA.
__________________ Galerie foto | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
sa joc "ruleta ruseasca". tinta sa fie mana
__________________ Galerie foto | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
sex in....copac my fetish ,sry
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Sa ies pe orbita. Nu e realizabil, dar mi-ar placea sa privesc spatiul din afara atmosferei, sa vad negrul ala imens....HAU, gol peste tot. Cred ca as avea un puternic sentiment de constientizare a fiintei mele in univers (stiu, suna aiurea, dar cumva asta imi doresc nespus). Sentimentul ar fi insotit si de o apasare ciudata, sa vad Pamantul urias suspendat asa in gol... fantastic! "You should have sent a poet..."
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
Sharon stone aia care pun pariu ca e mai batrana decat mama ta? ffs... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
.
Last edited by CriSaZd; 13-08-2008 at 12:09. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
oooo, sa enumeram ![]() - sa fac scufundari printre pesti si alte "animalute" de mare(dar "domestice") pe fundul oceanului - sa am o zi intreaga cu un delfin...iubesc delfinii - sa zbor in spatiu, sa merg pe Luna ![]() - sa fiu singura cuc o pista de formula 1, la volanul unui ferrari, sa pot atinge "viteza luminii" la volanul lui Acum altele care ar fi cat de cat mai usor de realizat: - sa merg la un concert Robbie Williams...dar nu la noi - sa vad Piramidele, Marele Zid Chinezesc, si alte "minuni" de gen - sa am tupeul sa sar cu parasuta din avion - sa ma transform in musca pt o zi.... ar mai fi, dar momentan astea imi vin in minte...mai revin, cand ma trezesc din vis | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
![]() da' vorba lui gamer555
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Quote:
Mai pune in lista:- Sa ajungi sa spui unei femei "gata, nu mai pot sa fac sex"
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
...sa emigrez in Bora Bora
__________________ Rig1: Athlon 64 X2 6000+, Asus M2N32 Sli Deluxe, Leadtek PX9600GT 512Mb, Corsair Twin2X 6400 CL4 2*1Gb, Asus Xonar D2, Aplus XClio2, Thermaltake 420W. Rig2: Asus x55sv-AS062 (Core2Duo 2.2GHz, 2Gb DDR667, 250Gb Seagate sata, GF9500GS 512Mb) Rig3: Dell Latitude D630 | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
Serious talk now : - Out of orbit (quoted Altceva) - Vizitat toate monumentele de importanta semnificativa din lume (inclusiv wonders) - Sex sub apa (cu oxigen) & without gravity - Universe free ride cu un vehicul tip anti-gravity (daca se poate,de ce nu ?) ![]() - Smoke DMT - Donat toate organele ![]() etc
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|