![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
A, si evident, my life long dream! Sa descopar un material, care sa dea viata frazei: Optical computers, genetic catalogs, nanorepair modules--forget all of that. It's when you see a megaton of steel suspended over your head by a thread the thickness of a human hair that you really find God in technology.
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
O noapte aici, singur.
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ - ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ microSDHC 4GB ] | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
revenind :- o sapt(cel putin) in Bora Bora - 10.000 $ sa-i cheltui in Las Vegas - sa zbor.........fara corzi, parasute, sau alte ajutatoare.oare so' inventa vreodata asa ceva? de cand eram copil visam la chestia asta...sa pot da din maini si sa ma ridic de la pamant | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| exista in unele parcuri de atractii (nu la noi evident) niste ventilatoare uriase, iar pe tine te baga deasupra lor si practic plutesti (dupa ceva instructiuni pe care ti le dau ei ca sa nu-ti rupi gatu'). nu stiu exact cum ii spune dar am sa caut si revin cu detalii.
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Sa lasi ceva in urma... asta inseamna ca n-ai trait degeaba.
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Iti doresc sa ma tunzi... intre picioare. La multi ani, s-au facut 4 ani de cand ma agresezi pe forum. Happy b`day dumb ass. ontopic: Sa mananci Jalapeno
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Tocmai a venit o colega...tanti dr, si povestind ultima ei vizita la morga, mi-am adus aminte de un alt "vis", de data asta din adolescenta. Sa "vizitez" o morga, sa-mi bag nasu pe unde vreau, sa descopar cam ce zace in noi dupa ce "inghetzam", sa studiez ce mi s-ar parea mie interesant...stuff like this. Ma rog, asta este o dorinta mai macraba de a mea, dar acum nu stiu dc as avea vreodata taria asta, si chiar dc as intra intr-o morga, acum nu garantez ca n-am sa lesin in primele 3 min ![]() O alta chestie pe care mi-as mai dori-o, as vrea sa am mainile unui medic chirurg, si sa deschid (un viu de data asta ), pt a putea studia tot "ceasul elvetian" ce zace in fiecare dintre noi, centimetru cu centimetru...organismul uman este un fel de enigma pt mine si pt cum functioneaza el acolo ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
uitasem, astept detalii, vreau sa zbor Last edited by Boassa; 14-08-2008 at 14:51. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ What seems to be the officer, problem ? | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Quote:
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|