![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cui i-ai fura fomeia?
e moral sa-i furi la un prieten femeia? dar la un strain? daca ar avea probleme in casnicie si tu te-ai nimeri pe acolo cui i-ai fura femeia? eu lui boureanu de la pd lolz desi am vaga impresie ca mi-ar putea fi mama
__________________ FABRICAE DIEM PVNK vs SHI NO LA | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
Ba mi se pare chiar ca esti demn de mila, daca aplici chestii de genul asta. Pentru ca stii ca daca l-a parasit pe unu' ca sa fie cu tine, nu va ezita sa te paraseasca si pe tine, pentru a fi cu altul. Daca relatia lor nu s-a terminat in mod oficial, atunci nu este de dorit, o relatie cu o femeie de genul asta.
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
io personal am un crez in viata ... niciodata dar absolut niciodata nu o sa ma incurc cu femeia prietenului meu ... cat despre furat ... asi furao pe prietena tipului care umbla cu cristina nitulescu , sau cu alexandra mcqueen
__________________ dadada euro kla ![]() Ymess : klaus_e89 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Caz.Un tip agata o tipa,sta cu ea cam 5 luni,si ei i se pune pata pe colegul lui de apartament.Se combina cu el,si sunt impreuna de 2 ani.Tu ce zici,ca in 2 nu ar fi gasit altul mai bun ? Probabil ,dar nu a ales varianta expusa de tine. Niciodata nu m-am dat la femeia unui preten,ce sa vorbim de furat,mi se pare urat.Vorba unui amic..."dragostea e intre barbati,femeile sunt doar pentru reproducere". Si cu furat femeile necunoscutilor,nu prea mi-a mers.Ori am dat peste fete prea principiale,ori ... sunt eu neinitiat in "arta fu(t/r)aciunii" . | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Daca ai trait cu cineva 4 ani, ai trecut prin suficient de multe experiente impreuna, incat sa-ti dai seama daca vrei sa continui cu respectiva (casatorie, or something), sau nu. Soo, 2 ani mai are de infruntat vicisitudini.
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. Last edited by Lord Raptor; 11-08-2008 at 10:51. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
, cel mai murdar cu putinta | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Sa furi femeia prietenului tau - EXCLUS! In schimb sa furi femeia altuia... nu stiu... depinde in ce sens. Sa o furi de tot inseamna sa fii idiot. Odata ce a avut puterea sa-l paraseasca pe sarman, exista imensa probabilitate sa patesti acelasi lucru si tu, iar o viata intreaga (pentru ca se subintelege ca vei petrece o viata langa ea atata timp cat de-ai indragostit intr-atat incat sa i-o furi altuia) cu morcovul in partea dorsala mi se pare inacceptabila. In schimb daca i-o furi pentru a o face amanta mie mi se pare ok. De fapt asta nici nu se numeste "a fura", ci doar "a imprumuta".
__________________ All good thing come to those who wait | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Quote:
Quote:
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Nu-mi plac femeile la mana a II-a
__________________ Galerie foto | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Galerie foto | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
in capite cu fan ![]()
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|