![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Care este tactica? | |||
| Eu sa cumpar / imi aduc mancare? Niciodata! | | 7 | 8.75% |
| Hei, daca doreai sa mananci asta trebuia sa o faci la pranz | | 3 | 3.75% |
| Era desfacut, am crezut ca nu il(o) mai vrei... | | 3 | 3.75% |
| Daca e pe masa, tu ar trebui sa fii pe scaun! | | 9 | 11.25% |
| A cui e asta? As vrea sa gust si eu putin | | 15 | 18.75% |
| Rabd / Imi misc fundul sa-mi cumpar | | 43 | 53.75% |
| Voters: 80. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Furi mancarea colegilor?
Tocmai am decis sa nu mai trec pe acasa inainte de meci, asa ca m-am decis sa mananc ceva. Evident nu am nimic de mancare si mi-e lene sa cobor pana la un chiosc/cafenea/restaurant. Fiind in aceasta situatie neplacuta am decis sa dau un raid prin bucatarie. Nimic pe masa, nimic oarecum despachetat in frigider. Cu alte cuvinte nicio invitatie deschisa sa ma servesc. In acest moment mi-am pus problema: rabd de foame sau devin unul dintre aia care se servesc lejer din macarea altuia fara invitatie? Problema este totusi mai complexa: ce inseamna o invitatie? O vorba? Un pachet desfacut? Fructe ce nu sunt in punga? Lasatul mancarii in frigider? Nesupravegherea atenta a mancarii folosind camere video, bodyguards, laser beams? Evident depinde foarte mult cat de foame imi va fi in urmatoarele 2 ore de cum raspund la aceste intrebari. Acum va invit sa raspundeti si voi. PS: n-am desfacut niciun pachet, oricum am auzit ca vreau (vrea ea) sa slabesc.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
Mancare lichida poti sa furi linistit dar solida e pacat.
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Da, sa furi o ciorba e ok. De fapt si o tocanita merge. Heck, goleste frigiderul, scoate-l din priza si pune un afis: "Ne cerem scuze pentru neplacerile pricinuite, frigiderul a fost programat pentru revizia periodica. Pachetele cu mancare uitate in frigider au fost aruncate pentru a preveni degradarea lor". Eventual semnezi "Departamentul IT". Oricum aia sunt de vina pentru orice.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Atalbu: Taranul de la oras.... stii tu continuarea.
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
La mine la serviciu (lucrez la stat) avem bucatarese care prepara mancare pentru ora 12, foarte ieftina. Ideea e ca fac mancare buna gatita cum ar fi de ex: gratare cu orez, piure de cartofi, vinete pane, ciulama de ciuperci, varza cu mamaliga, salata de gogosari copti.. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Ceea ce e foarte aproape de adevar. Am votat ultima. Am avut colegi scarbe care se serveau singuri sau se autoinvitau spunand: "Da ba un pahar de cola!". Se rezolva elegant cu "say pleeeeease!!!".
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Da, atalbule, esti o rusine pt prietenii tai. Te puneam sa maturi parul de pe jos daca te prindeam ca-mi faci asa ceva.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Da, dar mancarea si colegii sunt din Bucuresti.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
regula la noi e "daca pana la 6 nu e mancat, e disponibil pt colegii care fac ore suplimentare"
__________________ In giro per il mondo cè solo una bandiera, ha solo due colori è quella rossonera E quando vedo il Milan non ci sto dentro più. Io canto per il Diavolo dai fallo pure tu! Diavolo! Diavolo! Diavolo! | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Na ca s-a trezit frizerul sa faca figuri. Maine poimaine aflam ca a mancat din samponul colegilor... Sampon, laptic, whateva, seamana. End-er, problema e ca la mine astia isi aduc de mancare si pentru o saptamana. Te prinde ora 20:00 acolo, n-ai scapare. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
La mine in laborator, e "prin definitie" un free for all! Cine ramane tarziu, se serveste la torturi, diverse vinuri, si in general mancare pe baza de carne de pui. ![]() De fiecare data cand are loc un congres, sau o conferinta mai importanta, frigiderul e si mai plin! Soo, nici nu-mi pun problema! In caz ca raman tarziu la laborator, maninc mai bine decat acasa, drept sa va zic, plus ca ma imbat ca un porc, si dorm prin sala microscoapelor, pana dimineata.
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|