![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Pipilik in apik | |||
| E o placere | | 102 | 67.11% |
| Nu ca inghit pe urma! | | 36 | 23.68% |
| Nu intru in apa | | 14 | 9.21% |
| Voters: 152. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
ps.foarte urat din partea ta sa insinuezi asa ceva
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
ori de cate ori e nevoie. De ce credeti ca e sarata marea? La ocean am fost o singura data, si fiind prea rece apa nu l-am sarat.
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ON: Da, ma pis in mare, dar o fac numai cand sunt la departare de alti oameni (niciodata la mal) Din pacate uneori inghit apa de mare si imi vine sa vomit. E nasoala senzatia...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Cum va simtiti când stiti ca faceti baie în buda a 500 de milioane de pesti ?
__________________ "Daca nu sant locuri de parcare in Bucuresti de ce Primaria prin autoriatea Politiei permite inmatricularea lor? Santem in democratie si avem dreptul sa cumparam si sa cerem ce avem nevoie pt. ca asta e conceptul democratiei." | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Mai nasol e ca unii fac si treaba mare ![]() Eram odata pe Bordei, in Herastrau si frate, cand inotam mai bine, vine ditai crucisatorul spre noi, un căcăţoi imens plutea in deriva! Sa vezi ce viteza si-au luat toti ca sa fuga din calea lui A fost ultima oara cand am mai facut baie in Herastrau. Plus ca imediat dupa aia la cativa dintre cei care erau cu mine le-au fost luate hainele si adidasii cu japca de o gasca de tigani ![]() Cel mai mult am ras ca era unu de vreo 2m, purta 46 sau 47 la adidasi si tiganii erau toti mai asa la 180, nu prea vezi tigani inalti oricum. SI i-au luat si pe aia ca erau NIKE, unu s-a incaltat mandru cu ei chit ca erau dubli
__________________ bla bla | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
ei, cu cat esti mai taran basit, cu atat mai mult te pisi in mare. asta e, pt unii coada vacii e o amintire proaspata. dati 2-3 salarii pe cateva zile la mare ca sa stati in urina altora, intr-o inghesuiala totala, pe o plaja plina de coji de seminte si de mucuri de tigara. o da, sunteti realizati.
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
Ca io nu i-am vazut! Poate i-ai observat tu, Mystik!
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
LR, eu ziceam de "mamaisti", care merg pe litoralul romanesc ca intr-o migratie de imbecilitate. acesti posesori de logan, noul logan si de sandero, samantari din tata in tata in tata, care ies duminica si fac gratar in gradina blocului. basiti prosti d'astia. pe vremuri se mergea la mare o data la 2-3 ani, un an mergeai la munte, altul la bunici... unul poate stateai acasa... acum, in fiecare an, stereotipul: hai la mare, de 2-3-4-5 ori per sezon sa stam cur in cur cu toti boratii.
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|