![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Impale fozoms ? Quote:
Este mult mai bine sa fii un semi-psihopat cu bacul luat pe merit decat un agramat ale carui tinte in viata sunt gajici si mertzane (sau ce-oi avea in avatar, mi-e lene sa dau back). Probabil, in sinea ta, esti o persoana buna; probabil dai bani la cersetori si te inchini cand treci pe langa biserica (fozoms scuipa, scoate sunete satanice si isi da un pic drumul in pantaloni; deh, ce sa-i faci ?). Nu are nicio importantza. Esti un semianalfabet si e lumea plina de asemenea specimene. Exemplul aici de fatza spune totul: "sa iti pun p*la la piept" !? Asta e tot ce poate coace mintea ta putina ? Foz, in schimb, face parte din mica mare minoritate pentru care gutza e motiv de repulsie. Motiv de repulsie pentru el nu e si torturarea unor animale, dar nimeni nu-i perfect. ![]() Repet: n-am nimic cu individul, doar cu specia. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Oho, de cind imi doream sa ma imbogatesc pe spinarea unui neofit care-mi foloseste id-ul fara a-mi plati drepturile de copirait. Clipa "sint tot timpul in vacanta" a venit, lasati galbenii sa vina la mine ![]() ![]() ![]() PS : MYSTIK Goatse FISTIC frauda
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... Last edited by fozoms; 28-08-2008 at 16:41. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
desi ma indoiesc ca majoritatea smecherilor de la noi sunt in stare sa deosebeasca o tescovina de un bordeaux...
__________________ Don't eat the yellow snow!... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Din intelepciunea poporului...
Intr-o balta neagra Patru ochi luceste... Ce sa fie oare? Cred ca e doi peste!
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|