![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Instructori auto frauda?
Recent m-am inscris la scoala de soferi. Ce facea instructoru meu: in loc de 1:30h ma tinea 45 de minute. in prima sedinta nu i-am zis nimic, iar in a 2-a i-am spus ca trebuie sa merg o ora juma`, nu 45 de minute.ne-am certat putin bla bla. practic ce imi spunea mie omu: cu fiecare elev trebuie sa mearga 15 km ca e scumpa benzina, ca nu-i ajunge nu stiu cat bla bla.i-am spus ca nu ma intereseaza si ca vreau sa merg 1 ora jumate, nu 45 de minute pentru ca eu in aia 8 milioane am platit BENZINA pentru o ora jumate pe sedinta. pana la urma m-am mutat la alt instructor. ma intereseaza cazuri asemanatoare. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl | Quote:
Quote:
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti |
ei trebuie sa-si acopere LEGAL pe hartie cele 40 de ore (din cate imi aduc aminte) de conducere, motiv pentru care o sedinta ar avea teoretic 90 de minute, practic cred ca au doar 45 min... oricum e un fenomen care ia amploare si ar trebui facute niste plangeri, poate n-am mai avea atatia imbecili pe strazile Patriei...
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
.. poate are dreptate omu pan la urma urmii | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Si al meu a facut la fel, desi eram prieteni de familie. Eu aveam 2h de condus, dar in 2h astea baga 2-3 insi in masina si faceam cu schimbul,mai oprea 20 min pe undeva, mai vorbeam, bla bla. Din 2h am ajuns sa conduc 30 min per sedinta.
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
In cele mai fericite cazuri la mine tine 45 minute sedinta. Una a durat 20 minute, traseu Eroii Revolutiei>> Mall Vitan. Sedinte amanate tot timpul, nervi, la un moment dat a bagat faza cum ca s-a stricat masina, a ramas ca ma suna. A trecut o luna si nimica... Inteleg faptul ca e ocupat , dar da-o in ma-sa de treaba sa te anunte ca nu mai poate sa efectueze sedinta de condus cu 30 minute inainte.... Dupa aceea daca le reprosezi ceva te baga sa conduci in linie dreapta si tot ei sunt cu nasu pe sus.... Am zis sa nu ma apuc decat dupa BAC, sa termin vara scoala si pe la inceputul lui octombrie sa dau examenul dar toate planurile s-au dus de rapa. Mi-a pierit tot cheful de condus, nici nu stiu cum sa mai reactionez la atata nesimtire!
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Poi mai Dinule, si eu am facut scoala la Dinu, acum vreo 8 ani.... Era destul de ok. Noroc ca invatasem singur sa tin covrigul in mana si invatasem legislatie ca lumea, dar in rest era ok... In orele de condus il puneam la curent pe instructor cu ultimele bancuri, ii mai lamuream problemele hardware... In rest caram cu masina de scoala tot felul de boarfe, de la el la soacra-sa, la nevasta-sa la gradinita si ii duceam fetele la gradinita. Altfel, era in regula. L-am si intrebat pe patron pentru ce mama dracu' imi ia banii. Mi-a raspuns ca pentru a da examen de conducere trebuie sa am hartie de la scoala. I-am dat dreptate. L-am mai informat respectuoas ca in Romania ora oficiala are 60 de minute. M-a informat si el la fel de respectuos ca la scoala de soferi Dinu, ora are 50 sau mai putin. Cat despre treaba cu muia, eu nu cred ca am auzit de scoala de soferi unde sa nu fie muisti. Pe oameni ii intereseaza banul. Ca mai inveti si tu ceva acolo, e un aspect secundar. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Secundar pe naaaiiiiibaaaaa ca-i infing caruta in stalpul cel mai mare si mai frumos de pe bulevard!! ![]() Ahem, la mine sedinta tinea 100 minute minus o cafea, vizita scurta intr-un magazin sau alte opriri ce nu tineau foarte mult. Si diferenta de 20 de minute pana la 120 era motivata de inceperea sedintei si terminarea ei in apropierea casei mele. O singura data i-am atras atentia (subtil) ca a intarziat si nu s-a mai repetat. Desigur, asta NU se intampla in Bucuresti. Asa ca fiti fermi atunci cand refuzati sa conduceti mai putin decat ati discutat cand ati dat cu subsemnatul.
__________________ Ma leshi?™ | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Eu cand am facut scoala (acum 14 ani) in Brasov, era totul ok, am facut toate orele, normal. Desi stiam sa conduc de vreo 2 ani, am atins 100 la ora prima oara in viata mea inainte sa am permis de conducere . Alte vremuri...
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Nasol cand intalnesti instructori d'astia batuti in cap. Eu unul am avut un super instructor, ma plimba cat trebuia, venea si ma lua de unde ii ziceam, ma lasa unde vroiam...si cel mai important omu' te invata sa conduci cu vorba buna nu cu paru'(cum am auzit ca fac altii). In plus de asta era de o caterinca...nu te plictiseai cat conduceai
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
1.Trebuie sa dai vreun test inainte sa te inscrii la cursurile de condus? 2. Daca am 17 ani si 11 luni....pot sa ma inscriu:-ss.....(ideea era ca, cursurile sa dureze 1 luna...ca sa pot sa dau de permis imediat ce implinesc 18 ani )
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Poti sa te inscrii. Eu m-am inscris cam cu o luna jumate inainte sa fac 18 ani, iar la 1 sapt dupa ce am implinit, am si avut permisul .
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Ok, ms tuturor.... P.S. : cursurile sunt valabile 1 an de la data cand leai terminat sau pana cand se termina anu' in care leai facut? ( fac cursurile in noiembrie...le termin in decembrie....si dau examenu tot in dec....sau poate in ianuarie:-? )
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|