![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cine ar castiga? | |||
| Robocop | | 13 | 14.77% |
| Terminator | | 47 | 53.41% |
| Nu stiu, eu sunt fan Barbie | | 28 | 31.82% |
| Voters: 88. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Robocop vs Terminator
Cine credeti ca ar castiga intr-o lupta dintre cei doi. Amandoi au distrus roboti mai avansati decat ei si amandoi au fost rapusi de oameni. Dar Terminator este o masina de ucis si personal cred ca l-ar viola pe Robocop si i-ar smulge capul. Ce credeti?
__________________ I might as well be on Mars | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
Terminator e mai tare, dar Robo e mai inteligent. Cred ca T il face saibe pe R, insa la final vine cineva, il repara, ii da si mincare pentru copii dupa care R pune la punct strategia cincinala de belit terminatori si i-o trage in stil SF, nu fara oarecari emotii. Asta in prima parte. Cine stie ce se intimpla in episodul 2 ?... (probabil T se intoarce de partea buna si il salveaza R care nu-si mai aminteste nimic) PS Ce-ti mai iei acum ca ai dat VW V12 sau cit era ? Si cum o s-o botezi, Arnie sau Murphy ? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Terminator 3 a fost cel mai prost film al anului respectiv, iar seria Terminator cea mai proasta trilogie ever made... In aceeasi galeata de gunoi mai intra Jurassic Park, Matrix, Robocop, Rambo, si altele. Am votat Robocop pentru ca imi aduc aminte ca imi placea cand eram mai mic... Ca film pentru copii merge. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Da, numai jeguri de filme, mai ales Matrix. Tanar si nelinistit e foarte misto in schimb. ![]() On topic: Terminator ar bate lejer daca asta i-ar fi misiunea. Robocop are prea multe framantari interne . Apoi Robocop revine si il bate pe Terminator. Apoi Terminator revine si il bate pe Robocop. Apoi Robocop revine si il bate pe Terminator. Apoi Terminator revine si il bate pe Robocop. Apoi Robocop revine si il bate pe Terminator. Apoi Terminator revine si il bate pe Robocop. Apoi Robocop revine si il bate pe Terminator. Apoi Terminator revine si il bate pe Robocop. Apoi Robocop revine si il bate pe Terminator. Apoi Terminator revine si il bate pe Robocop.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Shiiit, the Matrics se joaca cu mine, am scris un post foarte lung, apoi fara nici o ecsplicatie am dat refresh inainte sa postez. Apare T4 la anu` Cum ii spui unei trilogii proaste cu 4 parti?Anyway, aici e vb de cei 2 roboti, nu de film in sine. Ma gandeam ca Terminator odata bulit, bulit ramane (vezi sfarsitul lui T2 cand ramane ciung), insa Robocop ar avea piese de schimb din belsug. Dar Robocop nu e T1000, asa ca nu se ajunge acolo. Cred ca ar fi fost mai cinstit totusi sa intreb daca 1 Terminator poate omori 2 Robocops.
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Doar daca se impreuneaza cu Power Puff Girls. FFS, numa mistouri stiti. Pe temele de genul asta am vazut discutii chiar extrem de serioase pe imdb si idei cel putin interesante (Gen monstrii din Pitch Black vs Alien vs Predator, etc) Dar serios: cine ghiceste care ar fi singura sansa a lui Robocop?
|
| | #14 (permalink) | ||
|
chiar ca...la poll mai trebuia inclus Chuck Norris ![]() lui Robocapatrat ii da la "bijuterii" si il face bucatele cu o surubelnita in cruce iar pe Terminator il violeaza cu un letcon
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Terminator il bate pe Robocop. Rambo il bate pe Chuck Norris. Bruzli il bate pe Van Damme. Predatorul il bate pe alien. Dacia bate Oltcit-ul. Panzerul bate Shermanul. Basescu il bate pe Iliescu. CG-ul bate Softpedia. Ceaiul negru bate ceaiul verde. Si nu in ultimul rand, Nikita bate tot.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|