![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl | citeste regulamentul!!! de ex. pt. semnatura ce o ai acum iei warn si imediat bann daca nu o schimbi urgent. cand intri pe un forum te informezi singur si-i respecti regulile http://forum.computergames.ro/1-jocu...nterioara.html [joke] de ce ai postat pe spital?! faci misto de noi? ai report [/joke] | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Scuze...Ala era link catre o poza...am crezut ca mi-o ia si nu a aratat-o...am uitat sa il sterg Nustiam unde sa postez...deci nu poti pun poze???PS. Este vreo sectiune aici pentru arta pe calculator ...Cand creezi/editezi/retusezi poza in PhotoShop , Gimp , Paint( ) ) ...???
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl | Postati aici operele inestimabile arunca si aici un ochi... doar ai grija sa il invelesti intr-o carpa ceva sa nu se zgarie ![]() le: http://forum.computergames.ro/38475771-post571.html | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | Quote:
e o piatra rara aici pe forum de obicei si-o ia repede si pleaca la spart seminte
__________________ | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
mai fraierilor, voi va bagati in seama cu mine, eu nu va bag in seama pana nu manca unul din voi rahat, sunteti ca niste agarici, pacat ca nu am timp sa stau ca voi toata ziua la calculator sa rad de voi, de fapt nu e pacat caci voi sunteti suspect de mult activi pe forum, sobolani... pelinca(cat) asta e atat de retardat ca i-am dat ignore, e muuult prea pampalau si extrem de obsedat de persoana mea. mai e un user cam la fel ca el, ma bombarda cu pm pana i-am dat ignore, desi cred ca e clona aceluiasi zanatec. ambii mi-au dat be friend consecutiv, primul pelinca(cat), i-am dat eject, apoi ametitul de mariusica i-am dat de curiozitate ok. ce face dupa aceea pustiu? imi face club . cand ma iau de el, ce imi spune: noi nu am interactionat , bine mai gaina bolnava, nu am interactionat dar imi faci club dedicat, ori esti nebun ori esti nebun de-a binelea, una din doua.atat deocamdata, o sa imi fac timp si pt voi, hai nu plangeti ca nu sunt prea activ pe forum, stiu ca abia asteptati sa-mi vedeti posturie unice si pline de umor, cel putin eu rad cand postez, uneori cu o pofta putin cam mare, eu ma declar multumit Last edited by AKON; 03-09-2008 at 23:03. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
lui imsomnia nu-i da report ca saracul la cate i-am zis intr-o dimineata ( o cerea ca disperatul) faptul ca m-a numit lache e ca si cum mi-ar spune sarutmana de exemplu cuvantul vid(t)anja iti trezeste amintiri nedormitule? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
da, foarte pofticios, dar de ce in halul asta? ce replica de nedormit, hai fugi la somn ca poate ma musti tu de ceva acusica ![]() ...sincer, voi astia cu care ma "cert" aici pe spital ma bine-dispuneti si indiferent ce palavragim aici imi face cat de cat placere. singurul dar singurul care cu adevarat ma scotea din sarite era pelinca (acum are ignore de ceva timp). si acum cand vad ca posteaza asta parca vad un rahat de caine intins pe talpa pantofului, pe cuvantul meu, atat de silos e, e damblagiu omu', n-ai ce sa-i faci. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|