![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Sunteti de acord cu gluma acestui "om"? | |||
| DA | | 14 | 38.89% |
| NU | | 22 | 61.11% |
| Voters: 36. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl | Ce inseamna a glumi?
Ati fi putut scrie asa ceva in gluma, sau pentru a obtine ceva? Eu nu. http://forum.computergames.ro/38712008-post730.html | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
ok sterg semnatura pt ca vreau seriozitate. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Tu realizezi ca si eu la randul meu puteam sa spun ceva de genul asta tot la misto sa incerc sa te sensibilizez? Cum poti spune ca mi-am luat-o cand mi-am cerut scuze daca te-am facut sa suferi? Asa deci nu te-am facut sa suferi! Eu pt asta mi-am cerut iertare ... cine e lache prin urmare? unul ca tine care poate face astfel de glume Last edited by AKON; 04-09-2008 at 20:35. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu mai vezi poll-uri ca altadata....oameni buni, nu mai stiti sa faceti un poll? Un amarit de poll? CE II LIPSESTE ACESTUI POLL INCOMPLET, un poll cu forma incurajanta, dar fara....fond? AKON, FRATE, de ce deschizi un poll daca incalci una din regulile de baza ale sale? DE CE? Unde este optiunea : Nu stiu, nu sint din Bucuresti Unde mama dracului este? CUM vrei ca eu si ceilalti membrii/membre ai acestui forum sa puteam raspunde acestui poll, daca el nu este complet, daca nici macar nu indeplineste conditia de baza a existentei sale? CUM ?
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl | Quote:
fuzzy nu pun optiunea aia pt ca vreau sa vad ce fel de oameni intra pe forum, eu am ramas cu un gust amar... threadul l-am lasat pe spital dar nu e de spital IMO LE: @!insom> Totusi mi-am cerut scuze daca (pentru ca) te-am facut sa suferi, retine bine asta! Nu mi-am luat-o. ![]() acum ies de pe forum pana maine, si daca va fi sa gasesc un poll numai cu voturi NU, eu tot sunt impacat cu gandul ca nu as fi putut scrie asa ceva, asta sunt eu... Last edited by AKON; 04-09-2008 at 20:48. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
![]() PS: Fling you out into orbit No one's going to hear you shout And fools aren't going to follow You don't send the sleaze about Now you're sad sad sad Sad sad sad Sad sad sad But you're gonna be fine The elephant's in the bedroom Throwing all his weight about And I'm locked in the bathroom Your screaams are gonna drown me out Now you're sad sad sad Sad sad sad Sad sad sad But you're gonna be fine I got a cold chill I get a cool thrill Are you ready for the gilded cage Are you ready for the tears of rage Come on baby, don't let them drown you out Now you're sad sad sad Sad sad sad Sad sad sad But you're gonna be fine You're gonna be fine You're gonna be fine.....
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
Nu mai e 3rei, e 5inci. Quote:
--------- Deci in poll treaba sta bine, m-am mai linistit. Au votat Nu niste useri, iar Da au votat restul, doar de aia li se spune restul, de la resturi. ![]() --------- !nsomnie, daca tot mi-am cerut scuze ca te-am facut sa suferi, ma gandesc ca poate intr-adevar te-am facut sa suferi tata si nu mi le mai retrag, dar vitanja vitanja ramane mane si va veni mereu sa te ajute cand da haznaua pe afara, mai ales gluma asta a ta recenta a infundat stropit si daramat latrina, ravagii a facut. (PUTI!) | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Word. Da' am si yo o intrebare. Location: BC. Adica BC as in Before Christ?
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|