![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| how to confuse an idiot. http://www.imagesforme.com/out.php/i140629_youtube.png -------------------- Editare ulterioară -------------------- de ce nu merge codul /img ? forumul asta e gay
__________________ just a kid growing up.. Last edited by muftufu; 07-09-2008 at 13:57. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
chiar merge si filmuletul daca dai click pe play STOP, un forumuist inspirat va face gluma: tu esti idiotul din clip, sau ceva de genul..., eu ii raspund anticipat sa salvez timp: !alupigusim-as cu replica ta! | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
Am dat play si scrie... NIGRIV 3 NOKA
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
h HAHAHAA ai corectat! te-ai prins si tu cum e corect, mai greu dar te-ai prins. unele chestii e tare grele pt creierasele voastre. totusi ce drec e cu glumele astea pe unii dintre voi, de-a dreptul plictisitori, niste copycats.
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl | Quote:
Oh vai, cum sa ma plictisesc, acum ma joc Puzzle Quest, (btw e superb jocul) dar pe langa joc abia astept sa se posteze pe threadurile unde fac eu bascalie de forumistii stresati. Quote:
![]() acum stiu de la ce vine termenul bascalie, de la bascalia aia din capul tau (e poza ta in avatar, nu-i asa?) | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
tot mai multi incep sa sara gardu` , direct in curtea forumului
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() Vand hTC Diamond (click aici) | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Apropo de magar, mi-ai adus aminte de magarul din shrek: "-I need a retard to point at." "-Pick me, pick me, pick me" (me as in yourself, don't even try) Te-am remarcat si fara sa-mi ţopăi în faţă.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Wow Akon ce glume bune....Eram sigur ca aia urma sa zici...ca eu ma plictisesc...unde ma plictisesc...devii extrem de previzibil... Pe cineva al carui cantaret preferat e Akon nu prea ai cum sa il iei in serios... BTW..Puzzle Quest la 28 de ani?Get a girl....Oh i forgot..Akon plays with the boys... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
akon, ai nevoie de o pereche de ochelari de citit, ca pe aia de cal vad ca ii porti deja? te-ai pownat singur trollule, citeste ce am scris in paranteza (si dupa aia incearca sa intelegi) ![]() am anticipat ce ai fi vrut sa faci si am blocat atacul, dar la cat de n00b esti, ti-ai furat-o foarte grav
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl | Quote:
Ai jucat puzzle quest sau jewel quest, astia de la Level au si ei peste 26 ani si toti se joaca asa ceva, e cu eroi, nivele, itemuri, e misto, ma joc si jocuri gen crysis, bioshock, am sute de jocuri, multe originale, azi am jucat si Rail Simulator, e superb. Doar de aia mi-am luat sistemul din semnatura, dar mai trebuie sa schimbi jocurile, diversitate! Akon nu e cantaretul meu preferat, e unul din cei care imi plac, doh.(sa vezi ca vine unul care isi aminteste ca aveam acum sapte luni pacha man in playlist, habar n-am cum ajunsese acolo si cum canta, sau muge dracu sa-l coaca, dar ce mai conteaza, forumistii are spirit de observatie bueeei!) =============================================================== Bai m3, tu realizezi ca iti afisezi frustrarea intr-un mod jenibil? Esti Jenibil, JEENIBIIIL!!!101 ![]() "-I need a retard to point at." "-Pick m3, pick m3, pick m3" | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|