![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Certuri , scandaluri , discutii aprinse
Nu stiu cat succes va avea, dar am deschis acest thread in speranta ca discutiile si certurile de pe celelate threaduri se vor muta aici. Postati aici ce nemultumiri aveti legate de ceea ce va inconjoara, de viata, DE CEILALTI USERI DE PE FORUM. Daca aveti ceva de impartit cu vreun user de pe CG, faceti-o numai aici si nu mai umpleti de mizerii intregul forum ! Incercati totusi, sa pastrati un vocabular decent !
__________________ dadada euro kla ![]() Ymess : klaus_e89 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
Vrei succes cu threadul asta?! Nemultumiri, cine e nemultumit?! Are cineva ceva de impartit cu altcineva aici?! Te angajam femeie de serviciu daca zici ca se face mizerie pe forum. Per final, pastrati in p--a mea un vocabular decent, se aude!?!?! Observi ca desi m-am culcat tarziu, m-am trezit de dimineata, o'ntind acusica la munca. Uite la ce ora ai postat, cred ca dormi ca o leguma pana la ora unu, sunteti unii care stati noaptea ca niste hahalere, si mai aveti tupeul sa-i spuneti altuia get a life, get a job s.a.m.d. EMBARRASSING FAIL | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Buna idee kla, si mie mi se cam acrise sa ma 'conversez' cu domnisorul AKON peste tot pe spital. AKON, deoarece sunt de mai mult timp pe forum decat tine, hai sa iti spun o scurta povestioara (ca poate nu le stii pe toate domne). Daca esti vreodata curios, cauta posturi de la urmatorii doi useri: burvi2000 si/sau (ca poate sunt aceeasi persoana) moxo. Daca deja ii cunosti, sau i-ai vazut, sa sunt doua laturi ale personalitatii tale, atunci nu te mai obosi. Insa daca nu, atunci ti-as recomanda sa urmaresti cateva threaduri de-ale lor. La un moment dat vei observa un pattern comportamental oarecum similar cu al tau. Nu stiu care este obiectivul tau pe forum, insa pare mai mult destructiv decat constructiv sau informativ. In cazul in care am nimerit-o, atunci din experienta iti spun ca s-a mai incercat si nu s-a reusit. Insa, nu trebuie sa disperi, iti pot oferii si o solutie (© z ghost z- 101 dezavantaje de a umbla dezbracat). Asteapta pana intreaga umanitate va ajunge la nivelul tau dezvoltat de inteligenta, atunci iti poti gasi parteneri de conversatie pe masura. Te salut... (Pentru cuvinte necunoscute, incearca aici
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
http://dexonline.ro/search.php?cuv=destructiv http://dexonline.ro/search.php?cuv=distructiv
__________________ Virtual reality, JB Emi | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
@akon : io's in vacanta, astept sa inceapa facultatea (anul I) ... vin acasa cand vreau, ma culc la cat vreau, ma trezesc la cat vreau, pentru ca pot si pentru ca imi permit altceva ?n-am chef sa intru in polemica, sau sa ma cert cu tine pe aici ...
|
| | #10 (permalink) | ||
|
nu's mandru ... doar ca am trecut de cls 12, un an greu, am luat bacu, am intrat la facultate, am voie sa ma distrez si eu cum a facut-o fiecare la vremea lui, nu ? nopti pierdute la greu, printre ultimele probabil ca incepe facultatea, poate vine si un job ...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|