![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Two days before the day after tomorrow
miercuri, 10 septembrie, va avea loc un mare proiect realizat in foarte multi ani de foarte multi oameni destepti. banuiesc ca ati auzit si voi, undeva prin elevetia vor ciocni 2 atomi care se deplaseaza cu viteze foarte mari intr-un tub de 20 si ceva de km, la o temperatura foarte scazuta, in speranta de a descoperi cum s-a format universul si ce s-a intamplat in urmatoarele secunde de dupa. au aparut multe teorii la ce s-ar putea intampla.. unele dintre ele ducand la sfarsitul lumii, la autodistrugere. dubios e ca nostradamus a zis ca in 2008 ne vom autodistruge, si de obicei are dreptate. si un link: http://www.adevarul.ro/articole/oame...moartea/369891 | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
chiar ca. cinstite pig brader, si eu as putea "prezice" trecutul inspirandu-ma din scrisoarea a III a a lu' eminescu. la fel de amuzanti sunt si interpretii lui nostradamus, gasesc explicatii in catrenele magice, DUPA ce se intampla ceva. nimic inainte
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Unde pielea mea zicea Nostradamus ca ne vom autodistruge in 2008? M-am saturat de toate rahaturile care se propaga pe internet si lumea le inghite cu pofta, fara sa isi puna intrebarea "oare e adevarat?". Eu credeam ca e in naturia omului sa fii curios, si sunt absolut convins ca fara ea nu am fi evoluat asa repede (poate chiar deloc). Atunci ce sunt "cei" care daca aud ca numele cursei care a lovit WTC se numea "OSAMA" o iau de buna si dau mai departe crezad ca e adevarat? Cel mai amuzant a fost cand am auzit pe cineva spunand ca efectele acestui test se vor resimti abia in 2012 (oare cum a calculat?), si ca atunci a prezis de fapt Nostradamus ca vom pieri... Apropo, miercuri va avea loc doar un test, si daca totul merge bine abia pe 21 se vor produce ciocnirile propriu-zise. Imi este scarba... L.E. Imi raspund singur la intrebare si am sa va numesc Martorii lu' Hîncu!
__________________ Nick anterior: Redemer | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Eu am zis c-a aparut partea a 2-a din Day after tomorrow! lol
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
eu zic sa bei un lamborghini daca tot e sfarsitul lumii
|
| | #13 (permalink) | ||
|
AK47 - Check Domo aproape cu televizor plasma diagonala 42'' + DVD Player - Check Lots of lube - Check I'm ready.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
zilele astea am fost surprins cata lume crede in 2012, nostradamus, etc.. Cat despre gaura neagra, as fii mai mult decat fericit sa am onoarea sa mor odata cu toata lumea. Oricum civilizatia noastra se indrepta spre Idiocracy. Singura mea tristete ar fii ca nu ar mai apuca nimeni sa faca un film dupa experimentu asta.. ughh A, si btw.. oameni aia stiu ce fac acolo, a costat 4 miliarde de dolari totusi... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
mai cauta pe net si documenteaza-te sa vezi ce zic oamenii aia...nici ei nu stiu ce se poate intampla. ei pot doar sa speculeze ca radiatiie Hawking o sa neutralizeze "micro black holes", dar nu sunt prea siguri, si daca nu e asa o sa fim in deep shizzle. ca sa nu mai vorbim de "strangelets" care nici ei nu stiu daca o sa apara sau nu iar daca apar si astea...suntem PA! repede de tot
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Ce distractiva e, pe undeva, ignoranta asta generalizata la scara mare. Te face intr-un fel sa te simti bine, dar si rau (prost) in acelasi timp. Tragi-comic.
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|