![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cand suntem/devenim ordinari ? | |||
| In Bucuresti merita ! | | 26 | 63.41% |
| Cand s-or' gătat variantele | | 10 | 24.39% |
| Sunt femeie si castig | | 5 | 12.20% |
| Voters: 41. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4 (permalink) | ||
|
Da, poll-ul nu prea e bun, pentru ca toate variantele sunt valabile.
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ aide ca deja deviu nervoz, care va doresc si voua! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pai da, da' si tu ai incarcat serveru' aiurea cu un i in plus. Plus ca threadul asta ar putea deveni interesant; ajunge sa traduci umpic intrebarile in forma in care (probabil) le-a gindit cel care a inceput: Exemplu: "cind suntem ordinari?" = "in ce situatii renuntam la spoiala de asa zisa educatie?" "Sunt femeie si castig" = "daca am ocazia, profit mereu de apartenenta la o categorie sociala defavorizata (real sau nu) pentru a-mi crea avantaje care nu mi s-ar cuveni in mod normal" edit: insomnia, alea le-am inghitit ca typing.
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ aide ca deja deviu nervoz, care va doresc si voua! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| As putea spune chiar ... porcilor?
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| "Daca as fii moderotor" Eu am postat imediat dupa el si, cind am vazut ca deja postasesi tu, am editat ca sa spun ca, dupa parerea mea, alea sunt greseli de degete pe tastatura (ca si moderotor, de altfel) si nu fault la gramatica.
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ aide ca deja deviu nervoz, care va doresc si voua! Last edited by ovidiugrecu; 09-09-2008 at 11:18. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
De ce nu, daca va fi cazul. Asteptam provincia!
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|