![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Un electrician vrea retrocedarea Moldovei! http://seldar.lejer.ro/2007/11/08/st...area-moldovei/ Am vazut dimineata la Razvan si Dani stirea. Un baiat de 29 de ani str-stra ruda cu Stefan cel Mare doreste retrocedarea Moldovei. A dat in judecata statul roman si toate agentiile posibile de la noi, se pare. A aparut si baiatul tinerel, cu mustacioara care atunci cand a fost intrebat, de ce la proces i-au dat alt termen el a raspuns simplu: -"Pt ca nu platisem timbru fiscal si pt ca nu trecusem pe hartie valoarea Moldovei". ![]() Uite si tu ce probleme a creat ala cand a zis ca Moldova nu-i a lui ci a urmasilor, urmasilor...bla bla nostri.
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
asta inseamna ca daca demonstrez ca darwin are dreptate si toti ne tragem din aceasi supa primordiala .... poate sa vina o maimuta din asta sa zica ca toti si tot ce am facut ii apartine? c`mon ... acum ma faceti sa regret ca nu m-am facut avocat .. puteam sa ma distrez cu tot felul de jeguri de gen.
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
las' ca i-au dat lu' regili Mihai cel Mare (care ne-a vandut URSS-ului) sa-i ajunga pentru 15 generatii. si cand te gandesti ca bunica-su Carol a venit in tara doar cu o valiza (plina cu izmene regale ). asta da afacere. investitie zero, castiguri de zeci/sute de milioane euro vivat luminatia sa, care vrea binele romaniei (cica) si mai cerseste cate un castel (intru binele romaniei, desigur)
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Omul acum a infiintat partidul oamenilor care nu voteaza ![]() Conform spuselor lui, daca la alegeri se duc mai putin de 50% din cei de pe liste, partidul lui ar trebui sa castige alegerile. Evident, el s-a autoproclamat presedintele partidului, ca doar in partidul lui nu se voteaza ![]() Ce de timp liber au unii... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 |
Eu zic sa i-o dam. Nu de alta, dar iar vine octombrie, iar o sa constate ca apa e uda si curge prin albie, iar le dam 500 000 000 euro damboulea . Asa poate o pune de o secesiune si avem si noi o toamna linistita, pentru prima oara din 1859 incoace. Da, ramane Blaga poet national. Pentru liniste facem sacrificii, asta e | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
maine se pun in miscare aparatele pt televiziune si-o sa fie doar 1% din ce-o sa fie pe 21 oct 2008
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Trei ieseni au revendicat paraul Nicolina si o strada Didina vrea pamantul si cetatea lui Stefan cel Mare Un iesean revendica o parte din Moldova | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|