![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | sugestii ... ce sa-i fac baiatului care aduce pizza?
murind de foame pe metereze langa calculator ,m-am decis cu un amic sa facem comanda la pizza ... cautam frumos pe net gasim de unde facem comanda , salivam nitel la poze , ni se spune sa asteptam o ora , asta era la ora 00:20 , acum e 2 :| acuma ma intreb si eu ce sa-i fac tipului care vine cu pizza? sa i-o bag pe gat cu tot cu ambalaj ? sa-o trosnesc vreo doua ? nu ma intrebati de ce-am deschis threadul , dar mor de inanitie | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Next time ... TIP BETTER.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
DJ,crezi tu ca baiatul cu pizza stia daca va primi tip mare sau mic?einstein.
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Daca a mai comandat acolo il stia de data trecuta.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | )) se pare ca nu sunt un barbat adevarat , anyway nu mai comand ever de-acolo , dupa ce ca a intarziat o ora si jumate aproape , pizza a fost infecta , mai putin primele trei felii care le-am halit pe nerasuflate ca simteam ca imi iese stomacu pe afara sa manance un caine vagabond sau ceva de genul ![]() oricum daca tot va intrebati ce i-am dat individului ... raspunsul e : bacsis :| de ce nu stiu , eram si eu obosit | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
deja a devenit foarte trista povestea. dupa ce ca a intarziat atat, i-ai mai si aratat cat de mult ii multumesti. un barbat adevarat i-ar fi dat bani fix dupa ce a scuipat pe ei (u r not one of them)
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|