![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Varsta creierului
Un test care verifica virsta creierului daca este egala cu virsta...corpului sau... mai in virsta!!! 1. Click pe "Start" 2. Asteapta numaratoarea inversa: 3, 2, 1 3. Memorizeaza pozitia numerelor pe ecran si click pe cercurile de pe ecran in ordinea crescatoare a numerelor, de la cel mai mic la cel mai mare. 4. La sfirsit calculatorul va va da virsta creierului vostru. Mult noroc, http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
din prima 51, nu m-am concentrat absolut deloc am 28, intrebarea este daca e de bine sau de rau?! LE: bullshit! cu cat ai memoria mai buna cu atat ai varsta mai mica, parca asta conteaza, capacitatea de memorare, bullshit, am facut 8 din 10 si zice 20 ani, bullshit
__________________ Virtual reality, JB Emi Last edited by JB; 12-09-2008 at 10:40. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
e o aiureala. de fiecare data am facut 7 si 3 gresite. Prima mi-a arat 28 iar odata mi-a aratat si 20. mi se pare ca iti calculeaza si viteza de reactie plus la ce numar te impotmolesti (adica iti da 7 numere iar tu ghicesti 5 sau doar 1 calculand si in functie de asta)
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
23 e ani. 7 corecte, 3 gresite. Vastra creier < varsta reala. E bine?
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Virtual reality, JB Emi | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|