![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| filmul meu de debut riloudid
Pentru ca a trecut ceva mai bine de un an de la decesul primului thread, cred ca e timpul ca aceasta esentiala opera cinematografica romaneasca, de mare ambitie si rezonanta, sa fie adusa in atentia forumistilor mai tineri: http://adrianlepadatu.blogspot.com/2008/08/rockman.html Accept opinii PRO si CONTRA, dar cele CONTRA sa fie PERTINENTE. Opiniile IMPERTINENTE vor fi automat respinse.
__________________ | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Epic fail
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Metalica e un aragaz pe care-l avea matusa-mea pana acum vreo cinci ani, cand i s-a urcat burghezia la cap si si-a luat Zanussi sau Siemens, table d'astea...
__________________ Jesus says to John come forth i'll give you eternal life. John came fifth he won a toaster... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Am avut si eu pana de curand un Metalica, model nou bineinteles, ful opşăn. LE: Are la DOMO daca vrea cineva sa asculte cum suna (un) Metalica! Metal adevarat, metal greu, doom, power metal, gangsta rap, death, gothic, heavy, metal industrial, tot ce vrei .
__________________ Virtual reality, JB Emi Last edited by JB; 13-09-2008 at 00:12. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
__________________ Another megabytes the dust | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
N-am rezistat decat la primele 10 secunde ... LAME!
__________________ Vand Daewoo Nubira II | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2008 |
Hihi! In urma acestei postari, domnul şi-a scos videoclipul de pe trilulilu! Săriţi, oameni buni, că ne privează de talentul său! | ||
|
| | #18 (permalink) | |||
|
cititi-i blog-ul! va pisati pe voi de ras, promit ![]() http://adrianlepadatu.blogspot.com/ de incalzire: Quote:
Quote:
Quote:
__________________ Virtual reality, JB Emi | ||||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
Se vede ca Lepadatu Adrian are totusi un talent inascut, chiar daca in clipul acela nu a interpretat prea bine rolul de roacker damblagiu, cu toate ca nu stie ce e ala metal, nici prietena nu are, totusi se vede ca are ceva stofa de actor, va ajunge departe, vom vedea filme bune cu el in viitor, o sa vedeti ca imi bat joc in acest post de el si i-as lua parasutele alea la o portie de blowjob si pe el l-as pune sa filmeze ca la actorie e praf nene! praf si pulbere, macar o camera miniDVD la 11 milioane poate poate sa tina in mana sfrijitura. Auzi la el, se vede in oglinda ca e frumos, ffs intradevar e mai frumos decat un urangutan, nu putem nega asta.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|