![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Michael Jackson vs. Prince | |||
| Michael Jackson | | 34 | 46.58% |
| Prince | | 12 | 16.44% |
| Sunt gay, ascult doar Akon si 50 de centi | | 14 | 19.18% |
| Nu stiu, eu nu sunt din Bucuresti | | 13 | 17.81% |
| Voters: 73. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3 (permalink) | ||
|
Intrebarea este foarte interesanta. Prince poate fi confundat cu un baietel asa ca nu poate fi in siguranta in preajma lui MJ. Pe de alta parte, Prince (cred ca) stie ca nu este un baietel, asa ca are avantajul atacului prin surprindere asupra lui MJ. Tough one, dar eu ma bazez pe experienta si constanta lui MJ in comparatie cu incapacitatea lui Prince de a duce ceva pana la capat si lipsa lui de focus. MJ FTW! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
Direct inregistrat si in reluare. Iulica abtine-te ca iar te fac de toata jena. Ai vazut ca m3 l-a mancat in fun2 si si-a luat bann odata cu mine (cat am mai ras ), eu daca sunt cu un picior in prapastie iti bag gheara-n gat si nu mai scapi, te trag dupa mine.
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
Dar nu tin sa te conving cu nimic. Doar ca ti-am simtit frustrarea la vederea pollului. Nici nu mai trebuie sa demonstrez nimic. Trist ca nu ai ce vota. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
MJ one of the best worldwide
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: lAlBlOlVlElTHElClRlOlWlDl |
Am votat chioaro: Michael Jackson vs. Prince, au scuze am gresit link-ul, asta e: Michael Jackson vs. Prince Ce zici ca ai simtit? Frustrarea? Stii cat sunt de frustrat? Uite, ma duc pana la Water Closet sa fabric berea din cadere si-ti fac o poza sa studiezi mai in amanunt frustrarea mea, ai grija ca e galbena frustrarea, poate nu-ti place culoarea galben.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|