![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Copii ratati fara ocupatie
Iata ce mail am primit azi. M-a amuzat textul in engleza, dar m-a intristat rau de tot faptul ca morunul asta nu are nimic mai bun de facut decat sa fure id-uri de la altii mai naivi ca el. Iar yahooscan ala te trimite pe un domeniu de xhost.ro Iata textul: En: Hi, if you want to know if a yahooid is invisible you can use YahooScan.eu This wensite is the best! and is work 100%. All is for FREE! For more informations add yahoo id: man3l1stul Ro: Salut, daca vrei sa vezi daca un id de yahoo este pe invisible poti folosi YahooScan.eu Merge bine mereu 100%. (Daca nu cezi testeaza-l sa vezi ca nu e minciuna) Pentru mai multe informatii add yahoo id: man3l1stul
__________________ Shoot first ! ask questions later | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
M I Z E R I E ! ! ! Nu inteleg, WTF? Care e faza? De ce sa stiu daca unu e invizibil sau nu? De aia exista invizibilitate ca sa nu fii deranjat, dati dovada de respect fata de altii. -------------------- Editare ulterioară -------------------- PS: Nici la Spitalul 9 nu isi gaseste loc threadu asta
__________________ Last edited by FresH KaT; 19-09-2008 at 21:01. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Anyway, manelistul ?! Pe bune ?
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|