![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
PB...dar spune-ne si noua de ce erau dacii un popor neinfricat, dar nu dupa ce ai vazut pe iutube, te-a invatat sistemul comunist sau ce-ai citit din carti.
__________________ faraonu - in noul an vreau sa il fac pe sir andrew sa fie banat asa cum a fost sir alex ice. http://forum.computergames.ro/39134958-post47.html | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Quote:
Americanii au stiut si Bin Laden e agent CIA. Marturia lui Norman Minetta in fata comisiei ce a investigat 9/11.
__________________ What if this is as good as it gets? | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Nu-i vorba ca ai pretins. I-ai cerut un lucru imposibil. Asa cum i-ai exclus toate variantele de informare, de unde naiba ar putea sa se informeze doar nu de la guvernul american, asa ti-am exclus si eu variantele de informare despre draci, pardon daci .
__________________ faraonu - in noul an vreau sa il fac pe sir andrew sa fie banat asa cum a fost sir alex ice. http://forum.computergames.ro/39134958-post47.html | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Nu, mai interesant ar fi sa comentam de ce a taiat Burebista viile, la indemnul lui Deceneu. “Pentru disciplina poporului, si-a luat ca ajutor pe Deceneu, barbat cu puteri de vraci, care ratacise multa vremem prin Egipt si deprinsese acolo unele semne ale cerului, prin care pretindea ca anunta cele divine. Si dupa putin a fost socotit zeu, in acelasi fel cum am aratat cand am vorbit despre Zamolxis. Ca semn al ascultari: s-au lasat convinsi sa taie vita de vie si sa traiasca fara vin.” Tot unul cu studii in strainatate a venit sa faca ordine aici, sa ne invete cum sa ne imbracam, spalam, taiem unghiile, etc. “Acesta (Deceneu), vazand ca spiritele getilor i se supun in toate si ca sunt inzestrati, din fire, i-a invatat aproape toata filosofia; Deceneu era maestru neintrecut in aceasta privinta. Prin morala, a infranat temperamentul lor barbar, prin fizica i-a determinat sa traiasca potrivit legilor lor firesti, legi pe care le au scrise pana azi si pe care le numesc Belagines. Prin logica i-a inzestrat cu o putere de judecata superioara celorlalte neamuri. Prin practica i-a indemnat sa se dedea la fapte bune. Prin teorie i-a invatat sa priveasca mersul celor douasprezece semne ale zodiacului si prin acestea cursul planetelor si toata astronomia, le-a aratat cum creste si descreste fata lunii, le-a explicat cu cat globul de foc al soarelui depaseste in masura suprafata pamantului, le-a spus, in fine, sub ce nume si sub ce infatisare se invartesc intr-un sens si in celalalt in jurul polului ceresc cele trei sute patruzeci si sase de stele in drumul lor de la rasarit la apus. Ce placere-va intreb-ca, atunci cand cariera armelor le ingaduia putin timp, barbatii viteji sa se patrunda de invataturi filosofice!? Vedeti pe unul cercetand asezarile cerului, pe altul particularitatile ierburilor si ale arbustilor, pe acesta asteptand fazele de crestere si descrestere a lunii, pe acela eclipsele de soare si chipul in care marelui astru, dus de revolutia cereasca, dupa ce s-a grabit sa ajunga in zona orientala, e adus din nou la apus. Getul se linisteste de indata ce primeste explicatia acestor lucruri. Acestea si multe altele invatand Deceneu pe geti prin stiinta sa, a stralucit mult in mijlocul lor ca o adevarata minune, incat el poruncea nu numai celor de jos, dar chiar si regilor.” Da' cu pletosii ce-a avut? “Deceneu a ales dintre acestia pe barbatii cei mai nobili si cei mai intelepti, pe care i-a invatat teologia, i-a sfatuit sa adore anumite puteri divine si anumite capele sacre si i-a facut preoti. Le-a dat numele de pileati, cred eu, fiindca in timpul rugaciunii aveau capetele acoperite de tiare, pe care noi, cu alt nume, le numin caciuli de pasla; pentru restul poporului a poruncit sa fie numiti pletosii, nume pe care getii il pretuiesc si il pomenesc pana astazi in cantecele lor” P.S.: Double Jay, m-am saturat de 9/11 , vreau sa stiu daca Deceneu era extraterestru sau venise din alt timp .
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Nu i-am cerut imposibilul, asta daca nu consideri utilizarea propriului bun simt (as common sense) o imposibilitate. Ca sa citez un clasic...
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #28 (permalink) | ||
|
That's another flawed logic. Daca angajarea lui Bin Laden este atat de secreta incat nu exista nici un fel de dovada, cum de ai aflat tu, un anonim?
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
After leaving college in 1979 bin Laden joined Abdullah Azzam to fight the Soviet Invasion of Afghanistan[49] and lived for a time in Peshawar.[50]
|
| | #30 (permalink) | ||
|
iar acum citez dintr-un clasic : "da ce ma alea sunt surse...."
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Ma refeream la angajarea lui pentru episodul WTC, chestiile alea le stiu si eu, scuze pentru neclaritate. SA, n-ai un caine de plimbat?
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Singura legatura vizibila pentru mine intre Osama si Burebista e barba.Lasati 9/11 sa se stinga si ridicati stindardul dacic.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
PB...am un urs de plimbat... . De ce? Vrei sa plimbi ceva?
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
pai nu-i secret ![]() prin '79, Bin Laden se batea cu rusii in Afganistan si primea ajutoare de la americani. nu stiu daca era neaparat agent, dar cu siguranta avea legaturi stranse cu CIA. le: au mai posta si altii pana sa apuc eu sa dau Submit
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Intre timp mi-am clarificat si eu o ambiguitate in text. Ideea de baza este simpla: nimeni nu a reusit sa dovedeasca concret ca WTC a fost altceva decat se pretinde ca a fost, in ciuda numarului imens de indivizi care ar fi trebuit sa fie implicati. Cu toate acestea, niste ilustri anonimi au "dovezi". Pentru clarificari avem deja un thread savuros dedicat 9/11, pe la Stonehenge. Sa revenim la dacii cei viteji...
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Pai daca au reusit sa tina secret atatia ani "cocotatul pe Luna" ce-i asa de greu sa tina sub control o smecherie ca asta. PS: astept cu interes ziua cand vor ajunge chinezii pe Luna, daca vor reusi. Dar sa revenim la dacii cei viteji...
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Dadeau si fugeam, cam ca minoritarii pe care nu ii suporta unii. Daca nu se suiau romanii peste noi cred ca mai stateam in bordeie vreo 2000 de ani. :|
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|