![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dependenta de Orbit
De cand a inceput scoala am inceput sa imi cumpar din ce in ce mai multe gume <<Orbit>>. Daca inainte 1 pachet cu 10 pastile imi ajungea 1 zii (vara) ......acuma in cele 5-6 ore care le stau la scoala consum minim 1 pachet + 1 pachet in timpu' liber..... ![]() Mentionez ca nu fumez,si ma spal pe dinti dimineatza dar <<mananc>> atata guma deoarece nu imi place sa imi miroasa gura in timpu' zilei ....Mai sunt pe acest forum membrii care mai au aceasta <<problema>>; stie cineva vreo metoda prin care sa le mai reduc.....?
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Simplu: treci pe winterfresh. NEXT!
__________________ Vand Daewoo Nubira II | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Treci pe Tic-Tac, Mentos, etc, mints-urile sunt mai bune decat guma. Tot mestecand asa te consumi aiurea, de unde si nevoia asta de a avea mereu ceva intre dinti si a-ti misca mandibula cu nervozitate. In plus, mints-urile sunt si mai estetice, ca sa zic asa...cand cineva iti vorbeste si tu ii rumegi in fata o guma, iti da un aer superficial, in special daca e un profesor sau o persoana mai respectabila asa... Daca ai o pastila in gura si o tii intre limba si cerul gurii, e mai greu de detectat.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Phasola,eu am patit o data, dar de la Orbit Profesional
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
Stai ca iti trimit o mostra. Pofta buna
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
- daca ai probleme cu respiratia urit mirositoare (si nu esti fumator) vezi poate problema vine din alta parte (masele cariate, sinuzita, o infectie a amigdalelor etc) - incearca musai sa folosesti si o apa de gura (eventual ata dentara) - periajul simplu nu e suficient (mai ales daca e doar 'dimineatza') - fa-ti un detartraj - evita sa ronţăi chestii in timpul zilei (o grisina de la un coleg, un biscuite de la altul etc). tind sa cred ca totusi problema ta cu respiratia e doar una imaginara (mai ales ca nu fumezi). cred ca ai o fobie pe care o poti controla renuntind la molfaitul de guma si observind ca atita timp cit ai o igiena corecta a danturii, ai si o respiratie placuta. varianta scurta: o sa faci in curind ulcer si atunci o sa renunti silit la mestecatul de guma.
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Un barbat adevarat nu foloseste Orbit. Orbit is for pussies.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
Un barbat adevarat mesteca menta. Cu tot cu pamantul din jurul ei.
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
Inca n'am avut prob. de genu' asta :"> .... De astazi, ma las de orbit, si ma dau pe tic-tac :P.....
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|