![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cosmar
am visat asnoapte că ninanina a început să modereze /spitalul de parcă ar fi fost /stonehenge. era groaznic. închidea topicuri peste topicuri, nu lăsa lumea să abereze în treaba ei acolo (parca uitînd că posturile de la /spital nu se mai contorizează), vroia discuţii serioase şi profunde etc. m-am trezit plîngînd şi strîngînd perna în braţe. fuck, nasoală senzaţie ![]() voi ce coşmaruri aveţi?
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
eu nu am am avut un astfel de cosmar. insa dupa cum merg lucrurile il voi avea in curand. toata libertatea asta pe spital a fost deoarece mariko nu a mai dat pe aici. acum se revine la normal. astept cu interes sa se contorizeze din nou posturile de pe spital.
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am visat ca iar am luat ban.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
!nsomnia, vreau aberatii, dar daca nici alea nu apar, ce sa-i faci?Double Jay, las'ca vine avansul/lichidarea si iei.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Bani, draga, nu ban .Acum, depinde si pe cine ai pariat la meciul CFR-Steaua.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Am visat ca ma uitam pe site-ul asta: http://www.psyke.org/pictures/f/fstltna/index.html A fost un vis frumos
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Am mutat aici esenta de pe threadul lui Marius86, restul la gunoi.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. Last edited by ninanina; 27-09-2008 at 07:01. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|