![]() |
| | #26 (permalink) | ||
aveam gripa, temperatura foarte mare, cred ca deliram pentru ca se facea ca eram convins ca sunt nemuritor (nu fizic), problema era ca timpul era neciclic.. traiam o senzatie sincera si foarte intensa de frica/panica. cel mai filosofic cosmar pe care l-am avut
__________________ "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
iar s-a repetat cosmarul din primul reply, dar acum a fost mai nasol ca prima oara. de data asta se facea ca ma hîrjoneam cu un tip pe un topic (spital style, nimic vulgar sau peste limita) si pac! apare ninanina si ma baneaza. pentru DOUA ZILE! a fost groaznic... m-am trezit tipind. inca un cosmar de-asta si dorm cu lumina aprinsa
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Mai in gluma mai in serios..... ..cine-i ninanina? Normal, aia care mi-a dat si mie avertisment pt offtopic pe Spital! deci, unde pot sa aberez si eu in liniste si fara sa ma "caute" vreun mod? ma inscriu in PSD....
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| un singur topic pentru un forum asa mare? pina acum 2 saptamani era frumos pe spital... lumea era vesela si abera in voie (bine, cu una-doua exceptii de les paysans care se credeau pe tarla dar care isi luau repejor ban permanent). aveai unde sa te destinzi, unde sa discuti la bascalie si despre altceva inafara de religie, procesoare si crize economice. spitalul era o sectiune pe care o citeai si unde postai for the lulz. acum ti-e frica sa dai un 'fail' intr-un topic ca-i posibil sa te trezesti cu warn. ti-e frica sa glumesti cu cineva ca poate-poate cuiva i se pare deplasata gluma (sau o ia in serios) si pac, ban. this is b.s. de ce trebuie sa stam in pozitie de drepti cind ridem? :/ inb4 carebear, emo, drama on cg etc
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
ce e alea "fail"? (aici trebuia sa fie un zambet idiot dar mie frica sa dorm singurica ca sa nu pentru care sa iau ban...sau warn..uateva') LE: Hai ca m-am distrat cu voi! Pa!
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |