![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
pai na, cu tipul ala ma certam la "caterinca". nu ma injuram, nu ne scuipam, nu ne amenintam, toata discutia era relaxata&inocenta si lumea era cu zimbetul pe buze. dar nu, cica am facut "atac la persoana". in fine, nici pe spital nu mai merge sa iesim putin din cotidian... îs năcăjît
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote: fozoms, mi-e frica sa iti vad bookmarkurile. On A inceput ninanina sa puna biciul pe noi, si doare ![]() Sa speram ca se deterioreaza si biciul ala ca doar n-o fi facut din adamantiu flexibil (insert imagination here)
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
All seeing eye = Iluminati? Asta ar explica una alta.
__________________ Va multumesc pentru ce ati demonstrat si în aceste zile, ca sunteti o forta puternica, cu o inalta disciplina civica si muncitoreasca, oameni de nadejde şi la bine, dar mai ales la greu. (Bucuresti, iunie 1990, discurs tinut minerilor) | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
plangere: pls redeschideti mac vs pc. era amuzant rau bashingul reciproc. mai ales din pozitita de observator. pls?
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Minti, caci mintea nu poate reproduce ceea ce n-a vazut niciodata, pentru ca visele se bazeaza pe intamplari petrecute/vazute in realitate si nu pe imaginatie. Poti sa visezi ca zbori ca Superman totusi, dar asta e altceva. A reusit careva sa-si controleze visele? Sa-ti dai seama ca visezi si sa incerci sa continui povestea intr-un mod favorabil tie Am incercat si mi-a reusit (mai mult sau mai putin, de cateva ori).
__________________ Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
A da! Mi-am adus aminte de un semi-cosmar: aveam niste prafuri dar am fost prins, apoi mj dar n-o puteam fuma ca n-aveam foite (ambele in acelasi vis). Duc nevoie acuta, aparent, dar ma tin tare.
__________________ Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |