![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu cand vin si gasesc parcarea libera imi vine sa claxonez de bucurie, dar nu claxonez si am rabdare pana o gasesc ocupata. De cateva luni de zile o gasesc mereu libera, asa da o bucurie. Mi-e dor sa fac urat cand mi-e ocupata parcarea...
__________________ Virtual reality, JB Emi | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Cel mai bine este atunci cand te trec nevoile fiziologice si nu ai cum/unde sa faci si tre` sa te mai tii inca vreo 2-3 ore, iar in tot acest timp treci prin mai multe stari...de la nervozitate la frisoane and shit. Nimic nu se compara apoi cu senzatia si bucuria cand in sfarsit ai ajuns la buda. Cu totii am trait asemenea experiente | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Ei, eu m-am bucurat ieri de 2 ori, prima data a fost cand gemeni mei au iesit campioni ieri la Izvorani, au castigat trofeul challenge (locul I la hochei pe iarba), iar a 2 a oara a fost cand fata mea a castigat locul 2 la Sportarena Streetball 2008. Sunt fericit. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Ontopic, i s-a mai intamplat cuiva sa puna ceasu sa-l scoale de dimineata, ca sa plece la munca/scoala/facultate, uitand ca a doua zi e sambata? Eu am patit-o de vreo 2 ori, si cand, dupa cateva minute de scarba matinala, am realizat ca nu trebuie sa plec nicaieri, simteam ca plutesc | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
:X:X:X:X:X +1 La cele spuse de MYSTIK mai adaug : sa conduc si sa ascult VibeFm :X:P
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Sa zambesc si sa rad... si fac asta zilnic.
__________________ Vand Obiectiv Canon EF-S 17-85 IS USM | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|