![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Ah, omule acum chiar ca l-ai ucis... Si mi-ai provocat si o indigestie si probabil si o semi-insomnie cu episoade de teroare nocturna. Sa-ti fie rusine. Rog un admin fara sutien sa inchida threadu'. ninanina, te bagi?
__________________ Nu exista oameni care sa nu fie capabili sa faca mai mult decat cred ei ca ar putea face. (Henry Ford) | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
. Abia poza cu Sam iti va provoca insomnii, nu cea postata de Phasola, acum sa te vad.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Scuze ca ma amestec, dar am considerat ca topicul nu e complet fara urmatoarea imagine. Atentie, nu este "safe for work" si nici recomandat sa o deschideti cand sunt copiii pe langa voi. ab mai mult, nici nu prezinta vreun decolteu. De ce, atunci, veti intreba. Pentru ca duce mai departe imaginea idilica construita de ninanina mai sus. Here. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
ahahahaha ce uraaaaaaaaaaat. Trebuia sa fie un subiect frumos si uite la ce am ajuns. Si pentru ca se pare ca sunt baiat bun, poftim. http://dl.ziza.ru/other/062008/06/de...13_decolte.jpg
__________________ To lose weight, exercise more and eat less food. To lose weight even faster, add some heroin | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
la fel si restul titoaselor de pe busty.pl | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
Dumnezeule... te-am crezut pe cuvant si nu am deschis poza cat timp eram la munca, dar mi-a stat bolul alimentar in gat cand m-am uitat acum la masa. In conditiile astea mai bine ca nu ai prezentat decolteul, ca trebuia sa stea cu fata la noi
__________________ Nu exista oameni care sa nu fie capabili sa faca mai mult decat cred ei ca ar putea face. (Henry Ford) | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
.. cine recunoaste numele celor doua are un cadou | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Maricel si Taricel?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |