![]() |
| | #1143 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Convexitatea perechilor de stopuri, respectiv convexitatea bordului, sunt intotdeauna apreciate! Mai ales cand NU depasesc marimea L! Cu toate ca stopurile primesc atentie sporita.. ![]() Eszter..
__________________ -Alo, pompierii? -Da! Care este problema? -Imi arde de joaca! | |||
|
| | #1144 (permalink) | ||
|
Mai concret de atat nu se poate!
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #1147 (permalink) | ||
|
Lofty, esti binevenit in grupu RcC .. toate semnaturile sunt date...a mai ramas Doma! Doma, brînzici d-astea iti plac tie ? Il accepti pe Lofty in RcC Group? We need your sign! (pare baiat fin!!!1)
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) Last edited by Buric™; 07-11-2009 at 22:50.. | |||
|
| | #1150 (permalink) | ||
|
Doma, te multumeste randamentu lu Lofty ? Il acceptam printre curvari ? Astept decizia.
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #1151 (permalink) | ||
|
Dupa randamentul oferit pe thread-ul cu posterioare si aici, Lofty are acordul meu. Sper ca o sa-ti imparti gusturile in mod egal. Bagi poze si pt. mine, nu doar pt. Buric.
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #1152 (permalink) | ||
|
Multumesc doctore Doma ![]() Zeul Lofty, prin decizie de grup am hotarat ca poti folosi semnatura noastra :" In colaborare cu Buric™ intr-ale curvăsăriei " succes!
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #1154 (permalink) | ||
|
Da! Vrei sa te inscrii? Nimic mai usor, treci pe la analiza doctorului nostru Doma si acceptu lui iti ofera drepturi!
|
| | #1155 (permalink) | ||
|
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #1157 (permalink) | ||
|
Sau nu.
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #1158 (permalink) | ||
|
1. Buric, Lofty mai are mult pana devine zeu. Si pt. acea denumire are nevoie de acordul meu. 2. Pompierii, cand fac rost de material, preiau legatura. 3. Ike, prima si ultima le-am mai intalnit.
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |