Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Spitalul 9½

Notices

View Poll Results: Deschideti uşa preotului?
Fireşte. Ce, vrei să mă bată Doamne-Doamne? 27 15.88%
Da - de cînd sînt mic părintele Teofil a fost tandru cu mine. 9 5.29%
Eu sînt un bărbat adevărat - o las pe mami să-i deschida. 40 23.53%
Nu, dar rîd de faţa pe care-o face cînd încep să gem de după uşă. 35 20.59%
Normal, îmi plac bărbaţii în uniformă. 2 1.18%
Poftim? Ma crezi gay? 23 13.53%
Nu ştiu, sînt din Moldova. 34 20.00%
Voters: 170. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-12-2008, 18:40   #21 (permalink)
Simply Genius

Corgenius's Avatar

Nu'i deschid....mi'e lene....

Edit : Poveste haioasa de acum vreo 6-7 ani :-s : Era cam tot asea....cu 1 zii, 2 inainte de Craciun....eram singur acasa,pe intuneric deoarece se luase lumina :-??. Ma duc in bucatarie sa imi fac ceva de mancare...si cum trec prin hol aud niste pasi in fata usii ( usa de lemn ).....:-ss....si dintr'o data aud : POC,POC,POC, BUM ...pumni,picioare in usa. Ma duc repede in bucatarie, i'au o tigaie in mana si zic ferm pe pozitie : cine e?.....la care cei de la usa : Dooaammnee miluiesteee !Deschide'ti usa...!...pfoaaaa........e deschis Parinte....(normal ca era deshis...dupa ce a rupt yala,clanta,broasca,usa)

Last edited by Corgenius; 23-12-2008 at 18:54..

Corgenius is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 18:47   #22 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

traditia este o actiune de cele mai multe ori perceputa ca o datorie si dusa la capat la un moment anume si/sau intr-un anume fel de o turma dresata cu ajutorul inocularii falselor notiuni de pacat si de pedepsire a invidului de catre o divinitate imaginara in cazul sustragerii de la indeplinirea actiunii respective.

ca atare, 'traditia' de a primi preotul 'sa-ti sfinteasca' se incadreaza perfect la punctul 1 al poll-ului.

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 20:29   #23 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

din fericire eu am niste parinti mai moderni, daca as putea spune, ca ei nu deschid la popa si nu prea cred in prostia asta, sfintit casa and stuff....iar eu nici pe atat...poate i-as deschide si m-as pune sa fac misto de el......so, dragi oameni, nu deschideti usa la popa, pt ca e bulangiu si minte mai mult decat noi toti la un loc

doma is online now    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 20:39   #24 (permalink)
Registered User

migabi's Avatar

Nu deschid, nu-mi place sa ma caciulesc in fata dealerului/retailerului lui D-zeu.

migabi is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 20:47   #25 (permalink)
Registered User

thar's Avatar

sal

Locuiesc cu prietena intr-o garsoniera in centrul Timisoarei si popa n-a venit niciodata si nici nu am auzit ca ar fi venit... Asta imi aduce aminte de sate...mediu rural unde toti il cunosc pe popa!
Chiar mi-ar place sa vina, l-as servi cu o votka si i-as zica sa cante ceva de la metallica daca se poate ...

thar is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 21:27   #26 (permalink)
Nick anterior: XERXES^

Cadavru's Avatar

eram pe scara cand au venit "bajetzii"...si bat la un vecin la usa, si asta iese si cand sa pupe icoana aia..."pfewuuuuuuu....miroase a cacat..." si le'a inchis usa !

Cadavru is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2008, 21:30   #27 (permalink)
Registered User

Dezinteres's Avatar

Dupa celebra zicala romaneasca "Omul sfinteste locul "... la mine totul e deja sfant/sfintit .. plus ca bebele meu nu suporta alta muzica in afara de mp3`uri.Live sucks pt el... drept urmare NU primesc nimic.Anyway am si interfonul inchis.. ca nush cum se face ca astia numa la mine suna .... bleah.

Dezinteres is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2008, 01:47   #28 (permalink)
Registered User

hector_cuper's Avatar

La mine nu mai vin de cativa ani, ca s-a umplut parcarea de masini din fata blocului si nu mai au unde sa-si parcheze suv-urile

hector_cuper is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2008, 02:02   #29 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

nu-i mai primesc de cand au refuzat sa-mi plateasca pentru onoarea de intra in viitoarea Casa Memoriala Strangelove.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2008, 15:58   #30 (permalink)
Registered User

Assasinz's Avatar

a venit taica popa si la mine ... i-am deschis... si i-am zis ca nu primesc cu craciunu.. sau cu ce o veni el..

Assasinz is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2008, 16:23   #31 (permalink)
Registered User

cabron187's Avatar

acum 5 ani la munte cu toti nebunii claie peste gramada intr-un apartament cu 3 camere situat itr-un bloc de pensionari vine popa a doua zi de anul nou. nimic anormal pana aici eu inca mahmur dupa o nopte grea si cu ochii vineti de somn se tot foia un amic pana cand am facut "potera" si a zburat din pat direct pe hol (cred ca a dormit pe masa din bucatarie) aud prin somnu meu lin (ca nimeni nu a indraznit sa ma trezeasca - fac cam urat cand dorm putin si am o trezire brusca) doamne ... asa si pe dincolo, e si cand da cu un pic de apa pe mine sar ca ars din pat cu ochii bulbucati si plini de cearcane (toti mi-ai zis ca aveam o fatza de drac furios) si urlu: "TU CE P***LA MEA VREI" ) popa is aduna repede fusta in brate si iese grabit pe usa cu tot cu dascalu (sau cum in cheam pe baiatul de mingii). Nu a mai luat bani, nu tu un an bun, sau macar o injuratura... glont era eu inca eram bumac nu prea intelegeam ce si cum, dar restu erau pe jos de ras (la propriu intinsi pe jos sau lipiti de preti).
e de atunci nici ca mai intra popa in casa fara ca eu sa fiu treaz

cabron187 is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2008, 04:23   #32 (permalink)
Registered User

si pe mine m-a trezit din somn unu, pe ploaie. nu m-a mai deranjat cineva atat de mult cu ceva de MULT timp, deci, puteti sa va dati si voi seama daca i-am deschis sau nu.

dinu. is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2008, 09:57   #33 (permalink)
Let The Music Play DJ

DJ Flavio's Avatar

Ne-am pus interfon si nu stie combinatia.

DJ Flavio is offline    Reply With Quote
Old 26-12-2008, 01:40   #34 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by !nsomnia View Post
traditia este o actiune de cele mai multe ori perceputa ca o datorie si dusa la capat la un moment anume si/sau intr-un anume fel de o turma dresata cu ajutorul inocularii falselor notiuni de pacat si de pedepsire a invidului de catre o divinitate imaginara in cazul sustragerii de la indeplinirea actiunii respective.

ca atare, 'traditia' de a primi preotul 'sa-ti sfinteasca' se incadreaza perfect la punctul 1 al poll-ului.
Ce tare se straduiesc emokizii sa fie cool, ce trairi pe ei. Postul asta pe care l-am citat se incadreaza perfect la categoria DEX-Insomnia 1-0

Data viitoare aminteste-ti ca e mai sanatos sa cauti in dex cuvintele al caror inteles nu-l cunosti, decat sa rada forumul de tine.

De aici :

Quote:
TRADÍŢIE, tradiţii, s.f. Ansamblu de concepţii, de obiceiuri, de datini şi de credinţe care se statornicesc istoriceşte în cadrul unor grupuri sociale sau naţionale şi care se transmit (prin viu grai) din generaţie în generaţie, constituind pentru fiecare grup social trăsătura lui specifică. ♦ Obicei, uzanţă; datină. ♦ Informaţie (reală sau legendară) privitoare la fapte ori evenimente din trecut, transmisă pe cale orală. [Var.: (înv.) tradiţiúne s.f.] – Din fr. tradition.

Allspark is offline    Reply With Quote
Old 26-12-2008, 01:53   #35 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

tu esti nou pe-aici, nu?

Old 26-12-2008, 14:32   #36 (permalink)
Corps des Mines

Lord Raptor's Avatar

Allspark, it's on now!
I hope you're ready!

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 15:15   #37 (permalink)
Banned

Emokidul deja a pierdut .

Allspark is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 15:19   #38 (permalink)
Registered User

100 de coco pe spấrcuit. pleaca cu avantaj.

pelinca is online now    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 20:20   #39 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

eh, copiii in ziua de azi...

Old 27-12-2008, 20:28   #40 (permalink)
Registered User

allspark are dreptate cu tradita, insa si cheful de anul nou e obligator', unu la mana, 2 la mana emokizii nu sunt destul de buni sa adopte limbajul si expresiile 4chan sau dramatica
oricum, cel mai penibil e doma, care la 12 ani mai bine ar face altceva in loc sa se mandreasca pe forumuri cum ar injura el popi

silentran is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Spitalul 9½

Thread Tools

Posting Rules