Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Spitalul 9½

Notices

View Poll Results: Deschideti uşa preotului?
Fireşte. Ce, vrei să mă bată Doamne-Doamne? 27 15.88%
Da - de cînd sînt mic părintele Teofil a fost tandru cu mine. 9 5.29%
Eu sînt un bărbat adevărat - o las pe mami să-i deschida. 40 23.53%
Nu, dar rîd de faţa pe care-o face cînd încep să gem de după uşă. 35 20.59%
Normal, îmi plac bărbaţii în uniformă. 2 1.18%
Poftim? Ma crezi gay? 23 13.53%
Nu ştiu, sînt din Moldova. 34 20.00%
Voters: 170. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-12-2008, 20:40   #41 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

rule 1&2 dude

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 21:02   #42 (permalink)
Registered User

"Some claim that even using the name 4chan outside of 4chan is breaking them, while others know better and tell them to GTFO for retardation. In the end though, it doesn't matter."

silentran is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 21:15   #43 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

ontopic: ce mare rahat de traditie e sa-ti vina obositul ala de popa in casa?
- iti intra incaltat prin tot apartamentul (asta daca intra si nu cumva isi indeplineste datoria din usa, ca na, e grabit omul)
- iti da sa pupi o cruce/icoana pe care-au mozolit-o toate babele din scara (ca ele-s evlavioase, cred ca daca dau limbi icoanei le ajuta ăl de sus)
- uneori e mai rau, obositul iti da sa-i pupi mina - gest care, pe linga faptul ca nu e deloc igienic (poate a fost la buda sa se pise si nu s-a spalat pe mina) mai e si total nepotrivit: cum pielea ma-sii sa sarute o femeie mina unui barbat?
- iti stropeste peretii cu o zeama murdara durînd-ul fix in c*r ca ti-i lasa patati (si mai distractiv e cind iti f*te cite-o stropeala pe tv, pc, monitor etc, ca doar ce ma-sa, zoaia aia e "the ultimate shit", baga-ti cucu-n ele lucruri si nu te c*ca pe tine, conteaza ca ti le-a "sfintit")
- dupa ce ca tot circul asta dureaza maxim 1 minut (iarasi, graba - mai sint si alti "gospodari" traditionalisti de fraierit), intinde rapid grebla dupa bani, si sa te fereasca sfintul sa-i dai prea putin. pleaca pufnind, trintind, eventual agariciul care e cu el (secretara, assist manager-ul) iti strecoara din mers, dojenitor "i-ati dat prea putin si s-a suparat..."

ia explica-mi pliz unde e traditia aici?

ps: "In the end, following rules 1 and 2 comes down to a person-to-person basis, however, rules 1 and 2 apply everywhere. DON'T FUCKING FORGET IT."
si bineinteles, ar trebui sa stii ca encyclopedia dramatica is the cancer that's killing /b/

Old 27-12-2008, 21:18   #44 (permalink)
Banned

Uluitor e faptul ca definitia traditiei e totusi situata pe pagina precedenta . E clar ca pentru unii Dex-ul e un soi de inamic, dar totusi, te-ai astepta sa priceapa macar cand le dai mura-n gura

Allspark is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 21:25   #45 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

colegu', aia e definitia MEA, n-am avut pretentia ca am citat-o dintr-un dictionar. pls go away.

Old 27-12-2008, 21:29   #46 (permalink)
Corps des Mines

Lord Raptor's Avatar

Allspark, tu cate clase ai absolvit?
2?

Ai invatat ca exista in lumea asta notiunea de electron? Dar aia de mecanica cuantica?
Dumnezeu face calculatorul sa-ti afiseze mesajele lui !nsomnia?
Probabil in capsorul tau ingust, da!

Sunteti adorabili, astia care inca mai prezentati convingeri mistice care dau mai mult in supersitie decat in crez religios!
Dar nu-i nimic. O sa se termine si cu voi cat de curand.

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 21:32   #47 (permalink)
Registered User

allsparks gtfo, asa e teritoriul lu' insomnia
la mine o sa intre pentru ca maicamea o sa deschida usa
nu vad in asta nimic benefic, dar nici nu ma deranjeaza

ps nu am zis niciodata ca sunt fan /b/, as putea spune ca sunt fan dramatica
iar daca tii atat de mult la reguli si la anon, "Rules 1 and 2 only apply to raids."

—Anonymous, in /b/ replying to Anonymous citing "Rule #1 and #2" on August 7th, 2007

Old 27-12-2008, 21:35   #48 (permalink)
Simply Genius

Corgenius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Allspark View Post
Uluitor e faptul ca definitia traditiei e totusi situata pe pagina precedenta . E clar ca pentru unii Dex-ul e un soi de inamic, dar totusi, te-ai astepta sa priceapa macar cand le dai mura-n gura

Aici suntem in Spital...nu in Stonehenge......ia'te de mana cu Soulstorm.....si cautati alt adapost.... ( Hardware,Console,Publicitare,etc)

Corgenius is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 21:44   #49 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

/b/ nu mai are acelasi nivel de calitate, iar encyclopedia chiar prinde bine daca esti newfag si nu intelegi nimic din ce se intimpla pe /b/

ontopic: imi aduc aminte cind aveam 5-6-7 ani si venea "popa" la bunica-mea. ii primea in casa (pe popa si pe cei doi (parca) de umblau cu el), se descaltau, serveau o gurita de vin (nu putea mai mult ca trebuia sa faca asta la fiecare casa in care intra), lua o bucatica de cozonac (pe care apoi avea bunul simt sa il laude), o mai intreba pe bunica-mea una-alta, se mai chicotea cu bunica-miu, cind venea vorba de dat banii, facea galagie ca-s prea multi, ca nu e nevoie de atitia bani bla-bla.
asta se poate numi traditie. circul din ziua de azi insa nu e decit ce-am scris pe pagina anterioara, "definit" ca traditie

Old 27-12-2008, 21:45   #50 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

@ Corgenius: punctele tale de suspensii?

big_bum is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 21:49   #51 (permalink)
Simply Genius

Corgenius's Avatar

Nu-nu...ziceam si eu asa....

Corgenius is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 21:50   #52 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

bine...............daca zici tu.............asa o fi............

big_bum is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 21:50   #53 (permalink)
Let The Music Play DJ

DJ Flavio's Avatar

Pe asta din oras l-am aranjat odata cu instalarea interfonului. Vine sa bata in geam dar eu "nu sunt acasa", se duce sa bata la vecinu dar el chiar nu e acasa, la etajul 1 nu poate sa bata ca e prea sus; asadar se multumeste sa traga o stropeala pe usa de la intrare.

La tara insa e un idiot... cred ca a fost spargator de locuinte inainte de preotie. Bate in poarta (cu picioarele, ca mainile sunt ocupate, vezi dom`ne) pana se deschide, chiar daca era incuiata sau legata cu un lant si pus lacat. Ia la suturi cainele si ce oratanii ii mai ies in cale, se protapeste in fata casei si striga "100 de mii!" Daca ai, ii dai si-l perinzi prin toata casa, unde intra incaltat (nu conteaza ca a trecut prin apa, noroi, etc), stropeste pereti si aparate (dupa cum zicea si !nsomnia) intr-o graba de zile mari, apoi pleaca bombanind ca ai casa prea mare si trebuia sa-i dai mai mult, ia la suturi orataniile din curte, lasa poarta larg deschisa, si trece la casa urmatoare. Daca n-ai "100 de mii", cum i s-a intamplat lu bunica-mea o data ca nu luase pensia inca, tuna si fulgera ca nu vrei sa-i dai, ca nu te mai primeste la biserica, sa mori si nu se uita la tine, etc etc etc; apoi pleaca dand suturi la orataniile din curte, lasa poarta deschisa si trece la casa urmatoare, unde te face de tot circul ca la banii tai n-ai fost in stare sa-i platesti.
Cu mare atentie trebuie sa stai cu ochiii pe el cand iti stropeste prin casa, are obiceiul sa "imprumute" lucruri fara sa intrebe.

DJ Flavio is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 21:59   #54 (permalink)
Corps des Mines

Lord Raptor's Avatar

Merem mai departe pe ogorul pedagogic!

Cu dedicatie pentru Allspark!

Old 27-12-2008, 22:00   #55 (permalink)
R4W_SX

Eu stau in chirie. Cand/daca bate popa, il sun pe proprietar, si daca e de acord sa plateasca ptr sftintit lavabila, il primesc. Daca nu, money`s tight, sorry mate.

Slang is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 22:12   #56 (permalink)
Registered User

oh noes, am avut ghinionul de a nu ma naste in moldova, astfel tehnologia a ajuns mai greu la mine
asta explica de ce am ajuns mai greu pe dramatica si /b/ devenind un newfag; iar atata amar de vreme petrecut departe de internets ma indepartat de the ultimate truth, pe care amicul mortal kombat l-a dedus din fasa, si anume ca totul este relativ, pentru ca traim in matrix si popii sunt doar smiths undercover

Old 27-12-2008, 22:14   #57 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

cind am zis ca encyclopedia prinde bine daca esti newfag nu ma refeream la tine, ci o ziceam la modul general.
sper ca n-ai inteles pe dos

Old 27-12-2008, 22:14   #58 (permalink)
Corps des Mines

Lord Raptor's Avatar

Quote:
ma indepartat de the ultimate truth, pe care amicul mortal kombat l-a dedus din fasa
That's why I am here, Bubba!
Worship me, slave!

Old 28-12-2008, 00:43   #59 (permalink)
The seller

satiriadis's Avatar

La mine mereu deschide mama,ca de asa este datina .

<- VAND TELEFOANE SIGILATE NECODATE

Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125

satiriadis is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 00:44   #60 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Lord Raptor View Post
Allspark, tu cate clase ai absolvit?
2?

Ai invatat ca exista in lumea asta notiunea de electron? Dar aia de mecanica cuantica?
Dumnezeu face calculatorul sa-ti afiseze mesajele lui !nsomnia?
Probabil in capsorul tau ingust, da!

Sunteti adorabili, astia care inca mai prezentati convingeri mistice care dau mai mult in supersitie decat in crez religios!
Dar nu-i nimic. O sa se termine si cu voi cat de curand.
Eu ma intreb cat de naiv trebuie sa fie un om ca sa confunde respectarea traditiei cu convingerile mistice, si respectul fata de niste datini cu superstitiile? Adica totusi, nu e usor, mai jos de atat banuiesc ca e moartea cerebrala . Nu mai zic de emokidul care crede ca daca da din el expresii considerate cool la scoala primara, gen newfag, face uitat faptul ca a declarat traditia ca fiind o actiune .

Last edited by ninanina; 28-12-2008 at 11:35..

Allspark is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Spitalul 9½

Thread Tools

Posting Rules