![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Deschideti uşa preotului? | |||
| Fireşte. Ce, vrei să mă bată Doamne-Doamne? | | 27 | 15.88% |
| Da - de cînd sînt mic părintele Teofil a fost tandru cu mine. | | 9 | 5.29% |
| Eu sînt un bărbat adevărat - o las pe mami să-i deschida. | | 40 | 23.53% |
| Nu, dar rîd de faţa pe care-o face cînd încep să gem de după uşă. | | 35 | 20.59% |
| Normal, îmi plac bărbaţii în uniformă. | | 2 | 1.18% |
| Poftim? Ma crezi gay? | | 23 | 13.53% |
| Nu ştiu, sînt din Moldova. | | 34 | 20.00% |
| Voters: 170. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
da mane, ai dreptate, traditia de a primi popa nu are absolut nici un substrat mistic sau religios. nu mai zic de superstitii - probabil fazele alea cu "vai, ne merge rau tot anul daca nu primim popa / porcul taiat de ignat nu are carnea buna / daca nu spalam oasele mortului la 7 ani, se rasuceste in groapa" sint luate de pe youtube. romanii nu amesteca deloc traditiile cu religia, misticismul si superstitiile. ps: era vorba de 'pastratul unei traditii', nu de traditia in sine. m-am exprimat gresit. ps2:Attachment 419277
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Sa speram ca Allspark va reusi sa intre in atmosfera "sparkling" de pe sectiune si va trata subiectele cu doza necesara de umor.Daca nu, recomand sectiunea religie.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
cacarea lumii, tare rau de tot, ma prabusesc de ras, nu mai pooot ![]() eu n-am mai primit popa de cativa ani, nu de alta, dar nu mai raspund la usa, decat cu programare
__________________ Vand Compresor AC de GOLF5, GOLF PLUS, JETTA, TOURAN, TIGUAN, A3, PASSAT, SKODA motor 1.4 benzina | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
poll cam de ghiogar. răspunsurile sunt forţate într-o direcţie clară. dacă într-adevăr vroiai nişte răspunsuri reale lăsai nişte opţiuni cât de cât imparţiale. Crăciun fericit!
__________________ Dacă îţi merge totul bine ![]() on topic-ul este cel mai rar și căutat animal. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 | Quote:
. Ca daca e la liber doar pe anumite subiecte, iar altele sunt tabu... .
| ||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Libertatea de expresie ajunge pana la asta.Bineinteles, includerea in categoriile respective poarta o doza de subiectivism indus de personalitatea moderatorului.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Am impresia ca i-a dat popa cu busuiocu' dupa ceafa si inca nu si-a revenit . La mine a stropit repede din prag si s-a carat.
__________________ I am a seeker for Truth, and Love is the beginning of Truth. But it's perfectly useless to know the Right answer to the Wrong question. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
ptr. Allspark: definitia emokid-ului o gasesti pe Urban Dictionary: emo kids . Nu vad sa zica nicaieri de religie si rahaturi de genu asa ca mai documenteaza-te daca tot vii cu dex-uri and stuff. Si nu sunt un copil de 14 ani pentru care lumea inseamna counter strike, ca sa nu te legi de asta si nici emo kid ![]() Accepta ca sunt persoane pentru care religia nu are nici un sens/folos/etc...asa ca get lost ![]() Peace si sa fiu onTopic: Din pacate la mine inca mai lasa parintii popa in casa, da i-am spus la mama sa nu lase popa sa slobozeasca chestiile pe acolo ca iara or fi toate lipicioase, si n-am cheff sa frec pe ele cu spirt. | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Nu primesc popa in casa si nu ii dau bani din acelasi motiv pentru care nu dau bani la cersetori: bâşti la munca d-aici!
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Ieri parca a venit popa cu botezu si la je... dupa ce ca a batut in usa ca un nebun .. deschid si .. " am venit cu botezu".Eu sunt botezat.. nevasta la fel ... bebele tocmai a avut parte de chestia asta religioasa... am zis nu nu .. si poc inchis usa.Ma gandeam sa las un bilet in usa... Fam de botezatzi.. dont bother knocking anymore
__________________ Rak'lo najaquna shel're hara kek | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Faza tare ieri. Nu stiu ce sarbatoare a fost ieri, insa m-am trezit cu un tip la usa impreuna cu un popa. Avea parul stil emo, blugi mulati, geaca scurta deasupra blugilor si imi zice ca a venit preotul nu stiu care ca sa-mi faca nu stiu ce. Harmalaie pe scara, usi deschise, iar eu ii zic tipului si preotului : "Si ce daca"...si am inchis usa. Credeti ca am procedat bine? | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
You a bad mofo, SA. Asa se face in Sion? PS: Te-ai mutat?
__________________ Va multumesc pentru ce ati demonstrat si în aceste zile, ca sunteti o forta puternica, cu o inalta disciplina civica si muncitoreasca, oameni de nadejde şi la bine, dar mai ales la greu. (Bucuresti, iunie 1990, discurs tinut minerilor) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |