![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Deschideti uşa preotului? | |||
| Fireşte. Ce, vrei să mă bată Doamne-Doamne? | | 27 | 15.88% |
| Da - de cînd sînt mic părintele Teofil a fost tandru cu mine. | | 9 | 5.29% |
| Eu sînt un bărbat adevărat - o las pe mami să-i deschida. | | 40 | 23.53% |
| Nu, dar rîd de faţa pe care-o face cînd încep să gem de după uşă. | | 35 | 20.59% |
| Normal, îmi plac bărbaţii în uniformă. | | 2 | 1.18% |
| Poftim? Ma crezi gay? | | 23 | 13.53% |
| Nu ştiu, sînt din Moldova. | | 34 | 20.00% |
| Voters: 170. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #82 (permalink) | ||
|
E clar o conspiratie a masoneriei iudaice. Nu m-ar mira ca SA sa fie implicat in razboiul din Gaza.
__________________ Va multumesc pentru ce ati demonstrat si în aceste zile, ca sunteti o forta puternica, cu o inalta disciplina civica si muncitoreasca, oameni de nadejde şi la bine, dar mai ales la greu. (Bucuresti, iunie 1990, discurs tinut minerilor) | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Rak'lo najaquna shel're hara kek | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Anul ăsta a încercat din nou. Cred că a uitat la ce uşă ciocănea. Întrucît a crescut, anul ăsta i-am lăsat fiicei mele plăcerea să nu-i deschidă. S-a distrat. Pentru ăla cu tradiţia: atunci cînd, după ce un preot ţi-a citit o rugăciune, într-un moment extrem de greu al vieţii tale, tu încerci să te ridici în picioare şi te trezeşti că popa ăla îţi spune mînios "Ce faci, băi, pleci şi nu dai şi tu ceva?", ce zici, pot să mă p*ş pe tradiţiile tale? | ||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Am lasat muntele pt oras... ![]() Quote:
Last edited by Sir Andrew; 05-01-2009 at 15:22.. | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 | Quote:
Legatura dintre traditie si fapta unui popa spagar cred ca exista doar in mintea ta. Care minte nu poate fi prea mobilata, daca te adresezi in acest fel unei persoane necunoscute, care, de altfel, nici nu te-a bagat in seama. | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
popii e spagari si perversi. care e faza cu spovedania sub sutana? de unde stiu eo ca nu dau cu falcutzele de un "nemilos mantuitor" acolo?plus ca nu e igienic deloc sa saruti mana popii si crucea. pai va dati seama cati zabalosi, nespalati, curve au sarutat cu evlavie crucea si mana popii intr-o zi de colindat?
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
ia uitati..invatati )http://i34.tinypic.com/3gg1u.jpg | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Quote:
))))
__________________ Comentariile in threadurile mele nu sunt bine venite , daca aveti ceva de spus spuneti-mi pe PM si va raspund cu mare placere.Contact: Y!:ionutz_x6![]() -Telefon cereti pe PM ptr ca este privat. | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Eu nu sunt ortodox, asa ca nu am nici un motiv legal sau moral (sau altfel) pentru care sa ii deschid. Asta din cartier stie si oricum ocoleste cu gratie nu doar apartamentul meu dar chiar toata cladirea. Mai bien asa .. .
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
si cand popa e un grasan care te tine de vorba pana nu te prinzi sa`i dai un ban, nu pleaca si cand ii se termina agiasma umple ibricul ala cu apa de la robinet.........ti-e mai mare dragul sa`i dai drumu
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |