Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Spitalul 9½

Notices

View Poll Results: Deschideti uşa preotului?
Fireşte. Ce, vrei să mă bată Doamne-Doamne? 27 15.88%
Da - de cînd sînt mic părintele Teofil a fost tandru cu mine. 9 5.29%
Eu sînt un bărbat adevărat - o las pe mami să-i deschida. 40 23.53%
Nu, dar rîd de faţa pe care-o face cînd încep să gem de după uşă. 35 20.59%
Normal, îmi plac bărbaţii în uniformă. 2 1.18%
Poftim? Ma crezi gay? 23 13.53%
Nu ştiu, sînt din Moldova. 34 20.00%
Voters: 170. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-10-2009, 11:21   #101 (permalink)
Registered User

c0xty's Avatar

mie unu mi se cam falfaie.....
Pe semne sunt ortodox....asa zic parintii..... nu cred in bullshit-ul asta cu catolicism/ortodoxism... sunt simplu crestin cu tenta de ateu )
Preotului ii mai deschid usa , insa bani nu-i dau.....
Ce naiba am ajuns???? sa il platim pe Dumnezeu sa ne iubeasca si sa ne ierte pacatele????
Oricum crestinismul s-a transformat de foarte mult timp in "institutie" , iar credincioasele noastre rude dau bani grei ca sa aibe un loc in biserica.........la slujba......pomeni.....inmormantari....... ba mai rau , mai nou pentru a te casatori tre' sa dai bani ca la curve in avans si sume considerabile pentru omul de rand!!!
Biserica / crestinismul este reprezentat in mare de ipocriti / gay / curve etc Mai usurel te rog.
Din punctul meu de vedere este o rusine!
NU dati bani preotului pentruca va "sfinteste casele"

Last edited by ninanina; 28-10-2009 at 12:08..

c0xty is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2009, 11:33   #102 (permalink)

Ransom's Avatar

Quote:
Originally Posted by c0xty View Post
Ce naiba am ajuns???? sa il platim pe Dumnezeu sa ne iubeasca si sa ne ierte pacatele????
Oricum crestinismul s-a transformat de foarte mult timp in "institutie" , iar credincioasele noastre rude dau bani grei ca sa aibe un loc in biserica.........la slujba......pomeni.....inmormantari....... ba mai rau , mai nou pentru a te casatori tre' sa dai bani ca la curve in avans si sume considerabile pentru omul de rand!!!
Sa nu crezi ca treaba cu bani e o chestie noua. A fost intotdeauna asa. In evul mediu Martin Luther a inceput miscarea lutherana ( protestanti si toate alea) mare parte din acest motiv: s-a ajuns sa se acorde "indulgente" si s-a se ierte pacatele contra costa. N-ar trebui sa se mire lumea: "Money is the root of all evil"

Ransom is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2009, 11:39   #103 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Quote:
Originally Posted by c0xty View Post
Biserica / crestinismul este reprezentat in mare de ipocriti / gay / curve etc
Faci o confuzie majora. Nu orice crestin este ortodox ci doar viceversa este valabila.

Probabil tu ai ceva cu ortodoxia. Acolo e alta mancare de peste si e treaba imputita rau.

Petre Ţuţea

Bogotta is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2009, 06:36   #104 (permalink)
CEO
Registered User

Se apropie sezonu'... Pregatiti poezia.

CEO is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 14:54   #105 (permalink)
Registered User

eu unul sunt POPA si nu ma deranjeaza comentariile, atata timp cat sunt fondate! Numeste-ma cum vrei, dar daca scrii doar ca sa pari ceva mai interesant, mai emo, mai credincioso-ateist (si astfel de asociatii de cuvinte putem scoate la nesfarsit), sau in alt fel decat cei care se exprima liber in ceea ce priveste credinta lor, atunci chiar ca mi se pare ca ai un grad de idiotenie mult mai ridicat decat prevede legea si ar trebui sa iei ban numai pentru faptul ca accesezi site-ul. Celor care inteleg, tot respectul. celor care nu, nu am ce le face.
si sunt sigur ca acum o sa curga comenturi mai ceva ca aghiasma din busuiocul popii

shtresatu is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 15:01   #106 (permalink)
Corps des Mines

Lord Raptor's Avatar

Da, unul din primele comment-uri este legat de o observatie pe care am facut-o de ceva vreme.
Forumul incepe sa fie inundat de "credinciosi".
De unde vine navala asta?
Este forumul COMPUTER GAMES pana la urma, de unde ati aparut toti mai?

Sau s-a dat vreo circulara bisericeasca in care se infiereaza jucatul pe calculator si au fost trimisi misionarii in lume pentru a transmite mesajul?

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 15:09   #107 (permalink)
Registered User

cabron187's Avatar

Quote:
Originally Posted by shtresatu View Post
eu unul sunt POPA si nu ma deranjeaza comentariile, atata timp cat sunt fondate! Numeste-ma cum vrei, dar daca scrii doar ca sa pari ceva mai interesant, mai emo, mai credincioso-ateist (si astfel de asociatii de cuvinte putem scoate la nesfarsit), sau in alt fel decat cei care se exprima liber in ceea ce priveste credinta lor, atunci chiar ca mi se pare ca ai un grad de idiotenie mult mai ridicat decat prevede legea si ar trebui sa iei ban numai pentru faptul ca accesezi site-ul. Celor care inteleg, tot respectul. celor care nu, nu am ce le face.
si sunt sigur ca acum o sa curga comenturi mai ceva ca aghiasma din busuiocul popii

gresit, parca trebuia sa te rogi si pentru ei .... sau partea asta a fost abrogata

LE:
@c0xty "Ce naiba am ajuns???? sa il platim pe Dumnezeu sa ne iubeasca si sa ne ierte pacatele????"

ne intorcem de unde am plecat

cabron187 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 15:16   #108 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by cabron187 View Post
gresit, parca trebuia sa te rogi si pentru ei .... sau partea asta a fost abrogata

LE:
@c0xty "Ce naiba am ajuns???? sa il platim pe Dumnezeu sa ne iubeasca si sa ne ierte pacatele????"

ne intorcem de unde am plecat
sunt mai realist din fire, nu imi place sa fiu ipocrit, si sa pozez in sfant. Sunt asa cum sunt, cu defecte si eventuale calitati, dar nu prea accept toate vorbele doar de dragul omului.

Old 04-11-2009, 15:21   #109 (permalink)
Registered User

cabron187's Avatar

Quote:
sunt mai realist din fire, nu imi place sa fiu ipocrit, si sa pozez in sfant. Sunt asa cum sunt, cu defecte si eventuale calitati, dar nu prea accept toate vorbele doar de dragul omului.

nu sunt ipocrit... ironic si glumet da

de regula il las pe om sa isi spuna oful ... daca ma plictisesc il intrerup politicos si ii spun (" scuze ca te intrerup, .... da ma plictisesti")

cabron187 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 15:24   #110 (permalink)
Registered User

ma bucur sa te cunosc!

Old 04-11-2009, 21:18   #111 (permalink)
Moderator

ninanina's Avatar

Uite-asa a plecat multimea de off topic-uri. Inapoi la subiect.

ninanina is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 23:43   #112 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

popii primesc cu popa sau isi stropesc singuri casa ca sa mai economiseasca niste bani? care-i procedura?

ilumineaza-ne, parinte.

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 23:49   #113 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Quote:
Originally Posted by !nsomnia View Post
ilumineaza-ne, parinte.
you should talk with him about "doliu"

doma is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 00:00   #114 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

nu este nimic de discutat despre doliu. doliul e gay, the end.

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 00:32   #115 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Quote:
nu este nimic de discutat despre doliu. doliul e gay, the end.
depinde cine a murit. de exemplu, eu tin doliu zilnic pt stiller.

doma is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 11:05   #116 (permalink)
Registered User

Quote:
popii primesc cu popa sau isi stropesc singuri casa ca sa mai economiseasca niste bani? care-i procedura?

ilumineaza-ne, parinte.
subtilitatea ta este ca un perete. Nu caut sa economisesc bani, pentru ca nu am f multi(acum sunt diacon si nu ma intrebati ce inseamna, ca trebuie sa mai si cititi; aviz doar pentru cei ce nu stiu) si nu cunosc vreun om care sa ii fi dat vreunui popa o avere si apoi sa-i planga copiii de foame. Si apropos! Nu primesti cu popa, ci cu craciunul, sau boboteaza. Ramane la latitudinea ta daca vrei sa primesti sau nu. Nu contest si ca mai exista idioti care bat sa sparga usa (si aia chiar nu merita), dar toata bataiaasta de joc gratuita facuta doar din teribilism si fara sa cauti dovezi palpabile, ma face sa........................... nu ma mai rog pt nimeni(asa cum zicea Cabron 187 care vad ca are notiunile de baza)

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

si despre doliu....
Imbraca-te frate in roz daca iti moare cineva drag

Old 05-11-2009, 11:12   #117 (permalink)
Registered User

masatoshi's Avatar

popii nu ar trebui sa primeasca bani de la credinciosi..din moment ce oricum sunt platiti din bugetul de salarii al statului.
doar la ortodocsi este asta...stau cu mana intinsa.. daca le dai un cozonac iti blesteama casa..

masatoshi is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 11:19   #118 (permalink)
Registered User

bogrado's Avatar

Quote:
subtilitatea ta este ca un perete. Nu caut sa economisesc bani, pentru ca nu am f multi(acum sunt diacon si nu ma intrebati ce inseamna, ca trebuie sa mai si cititi; aviz doar pentru cei ce nu stiu) si nu cunosc vreun om care sa ii fi dat vreunui popa o avere si apoi sa-i planga copiii de foame. Si apropos! Nu primesti cu popa, ci cu craciunul, sau boboteaza. Ramane la latitudinea ta daca vrei sa primesti sau nu. Nu contest si ca mai exista idioti care bat sa sparga usa (si aia chiar nu merita), dar toata bataiaasta de joc gratuita facuta doar din teribilism si fara sa cauti dovezi palpabile, ma face sa........................... nu ma mai rog pt nimeni(asa cum zicea Cabron 187 care vad ca are notiunile de baza)
Da de colegul tau ce parere ai ?

bogrado is offline    Send Message via Google Talk to bogrado Reply With Quote
Old 05-11-2009, 11:25   #119 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by masatoshi View Post
popii nu ar trebui sa primeasca bani de la credinciosi..din moment ce oricum sunt platiti din bugetul de salarii al statului.
doar la ortodocsi este asta...stau cu mana intinsa.. daca le dai un cozonac iti blesteama casa..
nu stau sa discut pe astfel de teme pe forumuri. Prefer sa socializez sa-i spun omului in fata. Nu sunt tipul de om care isi exprima credinta si alte idei geniale pe nici un fel de forum, nici crestin nici alt fel, in schimb dau raspunsuri atunci cand sunt intrigat. Eu propun ceva! daca tot vreti sa ii injuram pe toti care cer bani, hai sa spunem si niste nume. Daca nu nominalizam si doar spunem ca "mai stiu io unu, am mai auzit de altu" atunci vorbim doar asa.......
Sau..... daca esti tare in caracter, fa-i o poza si posteaza aici sa il vedem!

---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:22 ----------

Quote:
Originally Posted by bogrado View Post
Da de colegul tau ce parere ai ?
e un idiot care merita spanzurat (e punct de vedere personal). Mai bine se masturba de cinci ori pe zi ca era mai sanatos pt el
ah si apropos: nu e coleg cu mine. Eu sunt insurat

Old 05-11-2009, 11:29   #120 (permalink)
Registered User

manalunga's Avatar

Quote:
Nu primesti cu popa, ci cu craciunul, sau boboteaza. Ramane la latitudinea ta daca vrei sa primesti saunu.
Ok

Quote:
Nu contest si ca mai exista idioti care bat sa sparga usa (si aia chiar nu merita),
Cine nu merita ? Sarbatorile ? Ca doar nu primesti cu POPA cum ai spus mai sus...primesti cu sarbatorile !
Mie nu mi-a batut nicodata vreo sarbatoare la usa sa imi ceara bani pentru biserica si pentru masina/casa/bautura/<insert object here>.
Mi-au batut numai popi,si nu m-au intrebat niciodata daca am ce sa mananc azi,sau daca am fost la biserica,sau daca e cineva bolnav din familie sa se roage pentru sanatatea lui...nu...ghici ce,m-au intrebat daca primesc cu nush ce sfintire si daca vreau ajut biserica cu bani !
1 data am deschis usa si l-am lasat sa isi faca numarul (de dragul bunicilor care erau in vizita),iar la sfarsit sa nu par mojic,am lasat 10 ron in caldare...la care popa spune cam sictirit asa...Si pentru dascal nu dai nimic ?

Hai...joac-o p`asta !

manalunga is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Spitalul 9½

Thread Tools

Posting Rules