![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Deschideti uşa preotului? | |||
| Fireşte. Ce, vrei să mă bată Doamne-Doamne? | | 27 | 15.88% |
| Da - de cînd sînt mic părintele Teofil a fost tandru cu mine. | | 9 | 5.29% |
| Eu sînt un bărbat adevărat - o las pe mami să-i deschida. | | 40 | 23.53% |
| Nu, dar rîd de faţa pe care-o face cînd încep să gem de după uşă. | | 35 | 20.59% |
| Normal, îmi plac bărbaţii în uniformă. | | 2 | 1.18% |
| Poftim? Ma crezi gay? | | 23 | 13.53% |
| Nu ştiu, sînt din Moldova. | | 34 | 20.00% |
| Voters: 170. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
|
mie unu mi se cam falfaie..... Pe semne sunt ortodox....asa zic parintii..... nu cred in bullshit-ul asta cu catolicism/ortodoxism... sunt simplu crestin cu tenta de ateu )Preotului ii mai deschid usa , insa bani nu-i dau..... Ce naiba am ajuns???? sa il platim pe Dumnezeu sa ne iubeasca si sa ne ierte pacatele???? Oricum crestinismul s-a transformat de foarte mult timp in "institutie" , iar credincioasele noastre rude dau bani grei ca sa aibe un loc in biserica.........la slujba......pomeni.....inmormantari....... ba mai rau , mai nou pentru a te casatori tre' sa dai bani ca la curve in avans si sume considerabile pentru omul de rand!!! Biserica / crestinismul este reprezentat in mare de ipocriti / gay / curve etc Mai usurel te rog. Din punctul meu de vedere este o rusine! NU dati bani preotului pentruca va "sfinteste casele" Last edited by ninanina; 28-10-2009 at 12:08.. | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" Muad'Dib | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
Probabil tu ai ceva cu ortodoxia. Acolo e alta mancare de peste si e treaba imputita rau.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
eu unul sunt POPA si nu ma deranjeaza comentariile, atata timp cat sunt fondate! Numeste-ma cum vrei, dar daca scrii doar ca sa pari ceva mai interesant, mai emo, mai credincioso-ateist (si astfel de asociatii de cuvinte putem scoate la nesfarsit), sau in alt fel decat cei care se exprima liber in ceea ce priveste credinta lor, atunci chiar ca mi se pare ca ai un grad de idiotenie mult mai ridicat decat prevede legea si ar trebui sa iei ban numai pentru faptul ca accesezi site-ul. Celor care inteleg, tot respectul. celor care nu, nu am ce le face. si sunt sigur ca acum o sa curga comenturi mai ceva ca aghiasma din busuiocul popii | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Da, unul din primele comment-uri este legat de o observatie pe care am facut-o de ceva vreme. Forumul incepe sa fie inundat de "credinciosi". De unde vine navala asta? Este forumul COMPUTER GAMES pana la urma, de unde ati aparut toti mai? Sau s-a dat vreo circulara bisericeasca in care se infiereaza jucatul pe calculator si au fost trimisi misionarii in lume pentru a transmite mesajul?
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
gresit, parca trebuia sa te rogi si pentru ei .... sau partea asta a fost abrogata LE: @c0xty "Ce naiba am ajuns???? sa il platim pe Dumnezeu sa ne iubeasca si sa ne ierte pacatele????" ne intorcem de unde am plecat
__________________ postez ca să văd data și ora ... ![]() | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Quote:
nu sunt ipocrit... ironic si glumet da de regula il las pe om sa isi spuna oful ... daca ma plictisesc il intrerup politicos si ii spun (" scuze ca te intrerup, .... da ma plictisesti")
__________________ postez ca să văd data și ora ... ![]() | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:03 ---------- si despre doliu.... Imbraca-te frate in roz daca iti moare cineva drag | ||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
popii nu ar trebui sa primeasca bani de la credinciosi..din moment ce oricum sunt platiti din bugetul de salarii al statului. doar la ortodocsi este asta...stau cu mana intinsa.. daca le dai un cozonac iti blesteama casa..
__________________ 浦和レッドダイヤモンズサポーター,サッカー日本代表ズサポーター,小野 伸二愛好者 | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Bla...Bla...Bla... | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
Sau..... daca esti tare in caracter, fa-i o poza si posteaza aici sa il vedem! ---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:22 ---------- Quote:
ah si apropos: nu e coleg cu mine. Eu sunt insurat | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
!Mie nu mi-a batut nicodata vreo sarbatoare la usa sa imi ceara bani pentru biserica si pentru masina/casa/bautura/<insert object here>. Mi-au batut numai popi,si nu m-au intrebat niciodata daca am ce sa mananc azi,sau daca am fost la biserica,sau daca e cineva bolnav din familie sa se roage pentru sanatatea lui...nu...ghici ce,m-au intrebat daca primesc cu nush ce sfintire si daca vreau ajut biserica cu bani ! 1 data am deschis usa si l-am lasat sa isi faca numarul (de dragul bunicilor care erau in vizita),iar la sfarsit sa nu par mojic,am lasat 10 ron in caldare...la care popa spune cam sictirit asa...Si pentru dascal nu dai nimic ? Hai...joac-o p`asta ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |