![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Thread dedicat bloggerilor cu 9 1/2 idei. Orice alt thread deschis cu trimitere la operele personale va fi pus in camasa de forta. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | BloGul operator
Bastardizarea filmului The Matrix publicata initial acum 3 ani isi face drum pentru prima oara catre un site. Implica un numar mare de poze/comic-book style pentru parodierea filmului Matrix cu elemente de IT/hardware/Romania-vesela. Versiune originala in limba romana. One sec... Tin sa precizez ca unele glume s-au invechit de la lansarea initiala, dar asta nu inseamna ca nu aduc zambete | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
rad in lacrimi - serios!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
sunt multe trimiteri catre Quake, Counter Strike, RDS, etc... cat si la film in sine. Daca nu le-ai jucat, daca n-ai vazut filmul sau daca nu ai trecut prin ele, glumele lasa de dorit. Daca esti in tema ... e foarte funny. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor |
sorry mane, dar nu suport blogarii. de ce nu ai atasat poza aici pe forum ? iara vrei trafic nemuncit ? am citit aia, eram odata in tema cu qk si cs, nu mi s-a parut nimic amuzant. poate cateva glume seci, in rest e timp piedut de pomana ca trafic oricum nu faci :d | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
atasat "poza"? sunt 204 de poze! cam greu de atasat. nu are legatura cu trafic-ul, ca ala exista oricum si nu e subiectul topic-ului... pur si simplu am facut cunoscuta "bastardizarea". daca nu e pe gustul tau, fie. nu vad de ce lumea critica sau dispretuieste din start orice nu cunoaste. si, la final, nu e un blog de tipul "ce a facut X-ulescu ieri, alatarieri si acum 3 saptamani". | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
eu renunt. fie cum vreti voi. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor |
nasol, unde ai mai vazut tu bastardizare fara micul bastard ? tentreb ? inainte sa treci la practica citesti teoria, nu asa se face ? le : urasc blogarii neintelesi. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Destul de amuzant. Spre final te-a parasit inspiratia.
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |